RU
 

Каштру: Шахтар має намір вийти в 1/8 фіналу Ліги Європи

iSport.ua,  18 січня 2021, 21:35
0
160
Каштру: Шахтар має намір вийти в 1/8 фіналу Ліги Європи

Фахівець розповів про підготовку команди до відновлення сезону.

 
Головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру розповів про форму футболістів на першому тренувальному зборі.
 
"Хлопці, які ще відновлюються, потихеньку адаптуються і інтегруються в повсякденне життя: тренування, гра. У когось була занадто довга пауза. Нормально, що зараз, на початку збору, є складнощі, що хтось поки не на рівні. Всі наберуть свою форму поступово, цілком природно, і інтегруються в команду. Це звичний процес.
 
У Шахтаря не було міжсезоння, а було всього три-чотири дні між сезонами. Плюс ми зупинялися, багато пауз. Нетиповий, незвичний рік. Зараз скористаємося зборами, щоб реінтегрувати в команду деякі принципи. Певні складові губилися протягом сезону, що нормально. Все буде відбуватися, як я вже сказав, абсолютно природно".
 
 
 
"Команда виконує всі принципи в атаці й обороні, які ми хочемо бачити. Немає нічого нового в тому, що я буду говорити і пояснювати футболістам. Питання в тому, щоб привнести знову ці ідеї в тренувальний процес, нагадати гравцям те, що вони вже знають. Усе, що ми вміємо робити, потрібно перевести в практику і додати в цьому".
 
Фахівець розповів про підготовку команди до сезону.
 
"Ми продовжимо відпрацьовувати дії в атаці й обороні. З кожним разом будемо ставати все більш скоординованими. До речі, у відпустці хлопці теж тренувалися, але зрозуміло, що й фізичну форму зараз ми будемо набирати. Бігати одному і на полі з м'ячем всією командою - різні речі. Ми робимо це щодня. Всі наші вправи побудовані на атаці або обороні, і завжди така робота ведеться з м'ячем".
 
 
 
Каштру також висловився про матч проти Маккабі в Лізі Європи.
 
"У світі футболу нам не потрібно говорити з кимось тієї ж національності, тому що у нас є свій процес аналізу суперника. Ми дивимося всі матчі, які проводить Маккабі. Я думаю, що і противник подивиться наші поєдинки. Секретів немає. Так було з Боруссією, Інтером, Реалом і всіма опонентами в чемпіонаті. Клуби оглядаються дуже детально, щоб побудувати стратегію на гру.
 
Маккабі - складна команда, яка функціонує як єдине ціле. Знаємо, що футболісти ніколи не здаються і будуть боротися точно так само, як і ми. І ми ніколи не опустимо рук до останньої секунди, станемо битися за потрапляння в 1/8 фіналу.
 
Про що я запитаю у Соломона? Чи відчуває він себе добре, чи хоче грати, чи добре тренується. І він завжди відповість мені позитивно, як і всі його партнери по команді", - зазначив фахівець.
 
Раніше повідомлялося, що у Шахтаря змінився один зі спаринг-партнерів у Туреччині.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі