RU
 

Попов: Перед Динамо стоять максимальні цілі

iSport.ua,  12 січня 2021, 15:05
0
41
Попов: Перед Динамо стоять максимальні цілі

Футболіст "біло-синіх" поділився очікуваннями від 2021-го року.

Захисник київського Динамо Денис Попов поділився враженнями від відпустки.

"Усе добре, новорічні свята провів з сім'єю, друзями. Відпочив, а й тренувався небагато. У мене був активний відпочинок, але, наприклад, 31 грудня та 1 січня зробив собі "розвантажувальні" дні, щоб нікуди не поспішати.

Раціон трохи відрізнявся. Зазвичай ми харчуємося на базі, а у відпустці я переважно їв у батьків. Тому, звичайно, відрізнявся. Міг дозволити собі, як то кажуть, згрішити і розслабитися".

 Денис Попов / Джерело: ФК Динамо Київ

Футболіст розповів про перший тренувальний день в 2021-му році.

"Це були втягувальні заняття. Кілька днів ми будемо займатися на своїй базі, а потім вирушаємо в ОАЕ, де вже буде основна робота. Але тренерський штаб поки не озвучував детальний план, як ми будемо готуватися".

Денис назвав цілі Динамо на другу половину сезону.

"Нам потрібно вигравати кожен матч, показувати свою найкращу гру, щоб футбол у нашому виконанні подобався уболівальникам. І, звичайно, найголовніше - це результат. Перед нами стоять максимальні цілі, яких будемо намагатися досягти.

Я вважаю, що найголовніший матч - це найближчий. А перший наш суперник після відновлення сезону - Олімпік. Потрібно зіграти з ними, а потім вже будемо готуватися до протистояння з Брюгге".

 Денис Попов / Джерело: ФК Динамо Київ

Попов також зізнався, що команда не досягла свого максимуму.

"Ліга чемпіонів - це величезний досвід. Але я не скажу, що це наш максимум, завжди є куди рости, розвиватися, з кожним днем ​​і тренуванням. Всі хлопці це розуміють і намагаються вчитися. Молода команда? За віком, можливо, і молода, але багато футболістів вже зіграли чимало матчів на високому рівні. Певний досвід вже є, але, повторюся, завжди є куди рости", - зазначив Попов.

Раніше Кендзьора назвав цілі Динамо на другу частину сезону.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі