RU
 

Суркіс: Для Динамо рік видався нелегким

iSport.ua,  24 грудня 2020, 16:01
0
98
Суркіс: Для Динамо рік видався нелегким

Ігор Суркіс підбив підсумки року.

 
Президент київського Динамо Ігор Суркіс звернувся листом до вболівальників клубу, в якому привітав з прийдешніми святами і підвів підсумки календарного року.
 
"Шановні вболівальники! Дорогі друзі! Радий привітати вас з прийдешніми святами - Новим Роком та Різдвом Христовим! Ці свята мають особливе значення, тому що символізують собою завершення старого року і наповнюють наші серця надією на краще в році новому.
 
Напередодні різдвяних і новорічних свят від імені клубу хочеться побажати всім міцного здоров'я, щастя, миру і благополуччя! З Новим 2021-м роком і Різдвом Христовим!".
 
Функціонер зазначив, як пандемія вплинула на громадськість і футбольний світ.
 
"2020-й рік видався нелегким. Весь світ зіткнувся з новим випробуванням, пандемією, яка змінила звичний уклад життя кожного. Це випробування змусило нас но-новому поглянути на навколишній світ, переосмислити багато цінностей. У цей час кожен, як ніколи, відчув, наскільки важлива підтримка близьких людей.
 
Футбол також підпав під вплив глобальної пандемії. Але, на щастя, цей прекрасний вид спорту подолав перешкоди і зберіг свою величезну армію прихильників по всьому світу. Сподіваємося, що дуже скоро ситуація дозволить повернутися на трибуни уболівальникам, які є серцем і душею цієї гри і без яких вона втратила свою особливість".
 
Суркіс також оцінив результати Динамо в календарному році.
 
"Нелегким видався рік і для київського Динамо. Він почався з розчарувань, які до кінця року змінилися білою смугою і надією на успішні результати в прийдешньому році", - зазначив Суркіс.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі