RU
 

Стало відомо, де Динамо проведе зимові збори

iSport.ua,  15 грудня 2020, 16:44
0
234
Стало відомо, де Динамо проведе зимові збори

Кияни проведуть два збори перед поновленням сезону.

 
Президент Динамо Ігор Суркіс розповів, як кияни готуватимуться до другої половини сезону-2020/21.
 
"Гравці і тренери зберуться в Києві 10 січня, потім медогляд і кілька днів втягують тренувань. 15 січня команда чартерним рейсом вирушить на перший збір в ОАЕ, а назад до Києва повернеться 26 січня. На збір команда полетить розширеним складом, до роботи з першою командою будуть залучені гравці з дубля і молодіжного складу.
 
З 29 січня по 8 лютого Динамо пройде підготовку в Туреччині. В одній із сусідніх готелів буде жити молодіжний склад, який також проведе збір у цих числах. Після повернення до Києва Динамо буде адаптуватися до наших погодних умов і готуватися безпосередньо до матчу з Олімпіком.
 
На зборах обов'язково будуть контрольні матчі, які ми покажемо в прямому ефірі в YouTube. Про суперників повідомимо додатково, у нас немає таємниць від уболівальників, ми хочемо, щоб вони були в курсі, як йде підготовка, тому шанувальники Динамо отримуватимуть максимально повну інформацію про те, що відбувається", - цитує Суркіса офіційний сайт Динамо.
Нагадаємо, кияни проведуть перший матч після паузи 13 лютого. Це буде поєдинок 14-го туру УПЛ проти Олімпіка. Через п'ять днів після цього "біло-синім" чекає зустріч з Брюгге в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.
 
Раніше Ігор Суркіс поділився своєю думкою про протистояння з Брюгге в єврокубках.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі