RU
 

Каштру: Ми готові до того, щоб протистояти агресивному Інтеру

iSport.ua,  8 грудня 2020, 19:25
0
118
Каштру: Ми готові до того, щоб протистояти агресивному Інтеру

Наставник Шахтаря провів передматчеву прес-конференцію напередодні гри в Лізі чемпіонів.

 
Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру поділився очікуваннями від майбутньої гри проти Інтера в рамках Ліги чемпіонів.
 
"Я хочу думати про перемоги, які були у нас з Реалом, ніж про поразки з Боруссією М. Жоден з цих результатів не вплине на завтрашню гру. Наша концентрація повністю на грі з Інтером. Все, що було до цього, нас не цікавить.
 
Ми прекрасно знаємо, що ми в групі, де всі команди претендують на 1/8. Як ми пройдемо Інтер? Також як він хоче пройти через нас. З повною віддачею в грі, амбіціями, уважністю і бажанням бути в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів".
 
Луиш Каштру
Луїш Каштру / Джерело: ФК Шахтар Донецьк
 
 
Фахівець заявив, що команда готова до дій суперника.
 
"Ми повністю підготовлені до завтрашньої гри. Перш за все, ми повинні бути обережні в нашій обороні. Також повинні виконувати необхідний обсяг роботи в обороні і частіше добиратися до чужого штрафного. Я відчуваю, що мої гравці відчувають себе впевнено психологічно. Ми вже відпрацювали пресинг Інтера і взагалі, що пов'язано з завтрашньою грою. Нам залишилося уточнити лише деякі деталі".
 
Португальський тренер назвав головні козирі італійської команди.
 
"Абсолютно у кожної команди, яка грає проти Лукаку і Мартінеса, будуть проблеми. Ми дуже довго будемо чекати, якщо будемо шукати команди, у яких не буде проблем проти такого сильного Інтера. Це навіть не проблема, а величезна кількість роботи буде у наших захисників завтра. Я точно так же сконцентрований на нашій роботі в атаці, як і в обороні. Ми будували гру, не розраховуючи тільки на оборону".
 
Луиш Каштру
Луїш Каштру / Джерело: ФК Шахтар Донецьк
 
 
Каштру зазначив, що ця гра кардинально відрізнятиметься від попередніх матчів.
 
"Можу сказати одне точно: як півфінал Ліги Європи, так і матч у Києві будуть абсолютно відрізнятися від завтрашнього поєдинку. На нас чекає дуже агресивний та інтенсивний Інтер, який буде намагатися дістатися до наших воріт.
 
Ми теж це робитимемо зі свого боку. Буде інтенсивна, складна гра, але, тим не менш, ми готові до цього. Результат 0:0 в київському матчі показав, що ми далеко не слабка команда", - зазначив наставник на передматчевій прес-конференції.
 
Поєдинок Інтер - Шахтар відбудеться в середу, 9 грудня, о 22:00 за Києвом. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція зустрічі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі