RU
 

УАФ назвала фейком новину про призначення Реброва головним тренером збірної

iSport.ua,  13 листопада 2020, 12:08
0
149
УАФ назвала фейком новину про призначення Реброва головним тренером збірної

Українська асоціація футболу виступила з офіційною заявою.

 
Нещодавно в деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що головний тренер угорського Ференцвароша Сергій Ребров влітку 2021 року стане до керма збірної України, змінивши Андрія Шевченка.
 
На ці чутки оперативно відреагували в Українській асоціації футболу, заявивши, що ця інформація не відповідає дійсності.
 
"Сьогодні в деяких ЗМІ з'явилася інформація про нібито укладений попередній контракт про призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України з липня 2021 року на три роки. Офіційно заявляємо, що ця інформація - повна нісенітниця, банальний фейк.
 
Яку мету переслідують його автори - можна тільки здогадуватися. Можливо, його творці хочуть зіпсувати відносини Сергія Реброва з керівництвом Ференцвароша напередодні матчів Ліги чемпіонів і разом з тим внести нервозність у підготовку національної збірної України до вирішальних матчів Ліги націй УЄФА.
 
Адже не є секретом той факт, що деякі футбольні функціонери навіть у нашій країні не дуже раді нинішнім успіхам збірної України. Нагадаємо, в Андрія Шевченка є довгостроковий контракт з Українською асоціацією футболу. Так само нагадаємо, що питання про призначення головного тренера збірної - виключно в компетенції Виконкому УАФ. Просимо ЗМІ уважно і критично ставитися до подібних "новин", особливо від анонімних телеграм-каналів, і не піддаватися на інформаційні провокації", - йдеться в заяві УАФ на сторінці в Facebook.
 
Нагадаємо, вже в суботу, 14 листопада, збірна України зіграє з Німеччиною в рамках Ліги націй. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі