RU
 

Лев назвав матч проти України вирішальним у Лізі націй

iSport.ua,  12 листопада 2020, 12:51
0
165
Лев назвав матч проти України вирішальним у Лізі націй

Головний тренер німецької збірної не буде експериментувати зі складом проти України.

 
Наставник збірної Німеччини Йоахім Лев прокоментував перемогу своєї команди в товариському поєдинку проти Чехії (1:0).
 
"Стабільність і бажання всіх бігти вперед були дуже й дуже хорошими. Деякі гравці практично не мали міжнародного досвіду, але грали дуже добре. Після забитого гола в нас ще було два-три дуже хороших моменти. У другому таймі гра вже не була такою гладкою, ми припустилися кількох помилок.
 
Кожна виграна нами гра хороша, корисна, і це змушує нас сприймати себе добре. Та й те, як була здобута ця перемога, також має вирішальне значення. Я знаю, що на адресу збірної було багато критики. У минулому році ми виграли сім матчів і програли лише один, а в цьому році ми перемогли двічі й стільки ж разів зіграли внічию. Ми також відчуваємо, що настрій інший. Звичайно, ми не задоволені, коли пропускаємо на останніх хвилинах. Тому сьогодні ми всі видихнули з полегшенням", - цитує слова Лева allgemeine-zeitung.de.
 
Також німецький фахівець поділився очікуваннями від майбутніх поєдинків у Лізі націй проти України й Іспанії, які пройдуть 14 й 17 листопада відповідно.
 
"Склад нашої команди залежить від того, чи є травми. Попереду в нас є дві гри, і, авжеж, ротація має значення. Щодо матчів з Україною й Іспанією, ми постараємося не вносити стільки змін, але ротація і конкуренція зараз є важливим питанням. Зрозуміло, що турнірне становище має важливе значення. Що стосується очок, аякже, завжди хочеться виграти - шанси все ще є. Матч проти України буде вирішальним. Якщо ми переможемо, то в нас будуть хороші шанси на успіх", - додав Лев.
 
Нагадаємо, матч Ліги націй Україна - Німеччина пройде в суботу, 14 листопада. На сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу. Початок гри - о 21:45 за київським часом.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі