RU
 

Марадона успішно переніс операцію на мозку

iSport.ua,  4 листопада 2020, 11:13
0
414
Марадона успішно переніс операцію на мозку

Легендарний екс-футболіст перебуває в лікарні аргентинського міста Ла-Плата.

 
Видатний аргентинський нападаючий Дієго Марадона в п'ятницю, 30 жовтня відзначив своє 60-річчя, і в той же день він відчув нездужання.
 
Після вихідних легендарного екс-футболіста все ж помістили в лікарню, де провели дослідження. В ході комп'ютерної томографії у Марадони діагностували крововилив у мозок і в терміновому порядку направили на операцію, яка мала відбутися увечері у вівторок. Відзначимо, що операцію вирішили проводити не в тій лікарні, в якій аргентинець був спочатку госпіталізований.
 
Диего Марадону везут в машине скорой помощи на операцию
Дієго Марадону везуть в машині швидкої допомоги на операцію / Джерело: Getty Images
 
 
Як повідомляє Sky Sports, операція аргентинської легенди пройшла успішно. Про це розповів нейрохірург і особистий лікар Марадони Леопольдо Луке, який і провів хірургічне втручання.
 
"Мені вдалося видалити гематому, Дієго дуже добре переніс операцію. Наші наступні кроки - це спостереження, але все під контролем. Багато чого залежатиме від нього самого - це не складно, але не можна забувати, що все ж це була операція на головному мозку", - розповів Луке.
 
Також лікар зазначив, що гематома, швидше за все, виникла внаслідок нещасного випадку, однак сам Дієго не пам'ятає моменту, в якому міг пошкодити голову.
 
Раніше лікар Марадони розповів про проблеми легенди з алкоголем.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі