RU
 

Тренер АЗ: У Динамо нам добре відомий Фран Соль

iSport.ua,  13 вересня 2020, 15:00
0
581
Тренер АЗ: У Динамо нам добре відомий Фран Соль

Арне Слот охарактеризував киян як потужного і сильного суперника.

Напередодні матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським Динамо і нідерландським АЗ Алкмаар, який відбудеться на НСК Олімпійський у вівторок, 15 вересня, головний тренер опонентів киян Арне Слот розповів, що знає про українську команду.

"Нам добре відомий один гравець: Фран Соль. Ми зустрічалися в іграх з його колишньою командою Віллемом II і знаємо, що це хлопець, якому під силу відчути момент і забити гол, оскільки він був одним з найкращих бомбардирів ліги з 14 голами.

Ми розуміємо, що кваліфікаційний раунд складається тільки з одного матчу, і те, що це саме виїзна гра, - звичайно, на користь київському Динамо, хоч на стадіоні і не буде уболівальників. Так само, як ми знаємо кожен сантиметр нашого поля, напрямок вітру, так і наш суперник буде почуватися впевненіше на своєму домашньому стадіоні.

Ми дивилися як Динамо виграло Суперкубок і гра киян дійсно вражає, враховуючи те, що Шахтар недавно був півфіналістом Ліги Європи. Це зайвий раз свідчить, що Динамо - дуже потужний, сильний суперник.

Зараз у нас є пару днів, щоб підготуватися і краще вивчити нашого опонента. Нам потрібно з користю використовувати ці дні, адже, на мою думку, ми будемо грати проти дуже сильної команди. Без сумнівів, у Динамо хороша команда", - зазначив Слот.

У вівторок, 15 вересня, на нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу Динамо - АЗ.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі