RU
 

Маріуполь і Ворскла поділили очки

iSport.ua,  13 червня 2020, 16:01
0
68
Маріуполь і Ворскла поділили очки

Репетиція півфіналу Кубка України залишилася без визначення переможця. В цілому команди показали рівну гру.

 

Маріуполь і Ворскла зіграли внічию 1:1 в матчі, яким стартував 26-й тур чемпіонату України.

Цей матч став репетицією півфіналу Кубка України, який відбудеться між цими ж командами і на цьому стадіоні, але через 11 днів.

В цілому команди показали рівну гру, де перевага переходила від однієї сторони до іншої. У першому таймі футболісти не забивали, лише під кінець тайму обмінявшись дійсно гострими моментами.

Спершу Степанюк був зобов'язаний забивати після пасу Кані, але Руслан пробив прямо в Гальчука, а через дві хвилини Чурко вивів Кулакова на ударну позицію, Андрій цілився в дальній кут, але пробив вкрай невдало.

Зате в другому таймі м'яч опинився у воротах команд. Першою забила Ворскла - Якубу отримав пас від Кулача і легко розібрався з Гальчуком. Це сталося на 59-й хвилині, а через 15 хвилин рівність в рахунку на табло було відновлено. Корнієнко відпасував під удар Топалову, а той точно пробив в ближній кут.

У кінцівці матчу команди намагалися вирвати перемогу, пішла гра практично без центру поля, але на результаті це не позначилося.

Вже перед самим фінальним свистком Пердута отримав пряму червону картку за фол останньої надії проти Кащука, чим, можливо, врятував нічию для команди.

Між командами збереглася відстань в 4 очки - Маріуполь залишився на другому місці в другій групі УПЛ, а Ворскла відразу за ними.

Маріуполь - Ворскла 1:1

Голи: Топалов, 74 - Якубу, 59

Маріуполь: Гальчук - Муравський, Яворський (Дава, 65), Биков - Полегенько, Ігнатенко (Тищенко, 85), Мишнєв, Кирюханцев (Корнієнко, 65) - Чурко (Кащук, 65) - Кулаков (Топалов, 57), Фомін

Ворскла: Резник - Пердута, Чеснаков, Ндіайе, Сапай - Скляр (Баєнко, 90), Пуцлін - Шехіч (Якубу, 46), Кулач (Васін, 73), Кане - Степанюк (Кравчук, 66)

Попередження: Биков, Ігнатенко - Пуцлін, Сапай

Вилучення: Пердута, 90+5 (фол останньої надії)


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі