RU
 

Каштру: Приїхали до Манчестера не для того, щоб відсиджуватися в обороні

iSport.ua,  25 листопада 2019, 21:10
0
157

Наставник Шахтаря пообіцяв, що його клуб гратиме у властивий йому футбол.

 
Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру розповів про майбутній матч проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів.
 
"Матч проти Манчестер Сіті буде дуже вимогливим, нам важливо розраховувати на всіх футболістів, що зараз можуть грати. Тайсон не зможе зіграти через травму. Думаю, що нам варто сконцентруватися на тих хлопцях, які прилетіли з нами і готові зіграти завтра.
 
Ми завжди намагаємося залишатися самими собою. Через одного, двох, трьох травмованих гравців ми не будемо змінювати свою тактичну схему. Дуже важливо йти своїм шляхом. Тільки так з нашою грою ми зможемо домогтися гарних результатів.
 
Кожен з тренерів намагається дотримуватися свого стилю гри. Грати з такою командою, як Манчестер Сіті, дуже складно. Практично в кожній зустрічі ця команда тримає м'яч протягом 65-70% ігрового часу. Проте ми проаналізували гру в Харкові. Сіті володіло м'ячем 55% і створило набагато більше небезпеки біля чужих воріт, ніж ми".
 
Луїш Каштру розповів, що його команда приїхала в Манчестер не відсиджуватися в обороні.
 
"Ми хочемо показати свій футбол, ми приїхали сюди не для того, щоб відсиджуватися в обороні і очікувати атак від Сіті. Це не частина нашої ДНК. Це буде складно, але ми постараємося розкрити правильні зони і знайти шляхи до воріт Манчестер Сіті".
 
Португальський фахівець проаналізував попередні ігри Шахтаря в цій Лізі чемпіонів.
 
"У нас були доволі цікаві моменти в різних іграх. У Загребі була складна гра: ми грали добре, потім здавали, Динамо брало гору, але кінець був просто чудовим. Те ж стосується гри з Аталантою і домашнього матчу з Динамо.
 
Ліга чемпіонів унікальна тим, що в один момент у тебе є перемога в руках, потім ти її втрачаєш і можеш заново її знайти. Наша команда фантастично себе показувала протягом сезону, проявила справжній характер і показала, що хоче продовжувати брати участь у цьому змаганні. Сподіваюся, що ми й надалі зможемо йти вперед і показувати, чого ми варті.
 
Поєдинки в ЛЧ є найбільш оглядовими у світі. Кожен хоче показати себе з якнайкращої сторони. На такі ігри мотивація є у кожного за визначенням", - сказав Луїш Каштру на прес-конференції.
 
Нагадаємо, матч Манчестер Сіті - Шахтар відбудеться у вівторок, 26 листопада, о 22:00 (за київським часом). На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі