RU
 

Жуніор Мораес: Останні результати допомогли нам трохи стряхнутися

iSport.ua,  5 листопада 2019, 20:12
0
137
Жуніор Мораес: Останні результати допомогли нам трохи стряхнутися
Фото: ФК Шахтер
Жуніор Мораес

Нападник "гірників" впевнений, що доля виходу з групи - в руках у них самих.

 
Нападаючий донецького Шахтаря Жуніор Мораес на прес-конференції перед матчем четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів прокоментував майбутню гру.
 
"Ми добре знаємо, наскільки сильна і небезпечна команда Динамо Загреб. В минулому матчі вони сильно ускладнили нам гру високим пресингом при великій агресивності, це правда. Думаю, що останні результати, які у нас були, допомогли нам трохи стряхнутися, взятися за себе і докласти всіх зусиль, щоб здобути перемогу в завтрашній грі", - зазначив Жуніор Мораес на передматчевій прес-конференції.
 
Сам Мораес не грав проти Карпат на вихідних, і тепер повинен підійти до гри з загребцями більш свіжим.
 
"Матч з Карпатами був дуже важливий, і добре, що команда змогла здобути перемогу. Було важливо провести певну ротацію, щоб деякі хлопці відновилися і були готові до завтрашнього поєдинку. Якщо говорити про наші шанси, то у Шахтаря є все, щоб пройти далі. Завтрашня гра це покаже. Все у Шахтаря ще в руках, все залежить від нас самих", - додав форвард.
 
Матч Динамо З - Шахтар відбудеться в середу, 6 листопада в Загребі. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу, яка розпочнеться о 22:00 за київським часом.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі