RU
 

Гвардіола: Ми провели неймовірний, дуже солідний матч

iSport.ua,  19 вересня 2019, 02:10
0
503

Тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола задоволений своєю командою, але вже думає про наступну гру.

 

Наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола прокоментував перемогу своєї команди над Шахтарем у рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів.
 
"Ми провели неймовірний, дуже солідний матч. Ми дуже добре оборонялися і створювали моменти, особливо на перших хвилинах другого тайму, коли у нас була прекрасна можливість вирішити результат матчу. Ми взяли три очки на виїзді й тепер все в наших руках. Якщо зможемо перемогти вдома, вийдемо в 1/8 фіналу.
 
Фернандіньо в захисті? Варіантів було небагато. Мені здається, це єдиний центральний захисник, якого я міг поставити. Інші гравці теж можуть грати на цій позиції, але Фернандіньо дуже розумний і винахідливий гравець. А ще він чудовий хлопець. Він прекрасно зіграв у своєму першому матчі в цьому сезоні. Звичайно, він дуже досвідчений і має великий авторитет - гравці прислухаються до нього в роздягальні, так що він важливий для нас ", - цитує Гвардіолу офіційний сайт УЄФА.
 
"Я вже думаю про матч проти Уотфорда, у нас не так багато часу. Ми дуже добре зіграли проти Шахтаря, створили неймовірні моменти. В цілому, всі хлопці діяли пречудово - ми були кращі, ніж в минулому сезоні", - додав Гвардіола.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі