RU
 

Зінченко: Інформація, що я погодив новий контракт з Ман Сіті, перебільшена

iSport.ua,  10 травня 2019, 10:50
0
153
Зінченко: Інформація, що я погодив новий контракт з Ман Сіті, перебільшена
Фото: Getty Images
Олександр Зінченко

Олександр Зінченко розповів про відносини з Гвардіолою і гру на позиції лівого захисника.

 
Український легіонер Манчестер Сіті Олександр Зінченко в інтерв'ю YouTube-каналі Manchester City Ukraine розповів про новий контракт з клубом і згадав, як дізнався, що буде грати на позиції лівого захисника.
 
Коли було зрозуміло, що я залишаюся в Ман Сіті, після тренування Пеп Гвардіола підійшов до мене і сказав, що бачить мене на позиції лівого захисника. Якщо я працюватиму над собою, назвав кілька компонентів, то він пообіцяв дати шанс. Такі слова підбадьорили.
 
Відносини з Гвардіолою? Як тренера і гравця. Але з мого боку - ставлення як до тренера, за якого я готовий померти на футбольному полі.
 
На якій позиції я себе бачу? Вже важко сказати. Якщо подивитися на мою гру в Ман Сіті, то я багато в чому виконую функції півзахисника.
 
Новий контракт? Я ще нічого не те, щоб не обговорював або не домовився, просто все в стадії переговорів, і не більше того. Тому не можу відкрити якісь карти. Всі повідомлення, що я погодив новий контракт, сильно перебільшені.
 
Я щасливий бути тут. У мене ще кілька років контракту в цьому клубі, за який я готовий виходити і битися. Я щасливий бути тут. А про продовження контракту - це все розмови, і не більше того", - сказав Зінченко.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі