RU
 

Шахтар втратив очки у другому матчі чемпіонату України поспіль

iSport.ua,  2 грудня 2018, 19:16
0
367
Шахтар втратив очки у другому матчі чемпіонату України поспіль

Шахтар врятувався від поразки у матчі з Олімпіком, забивши остаточний гол на 93-ій хвилині.

 
Донецький Шахтар після нічиєї зі Львовом втратив очки і в матчі з Олімпіком - 2:2.
 
Шахтар вийшов уперед уже на 7-й хвилині. Мораес після триходівки за участю Болбата і Тайсона відгукнувся на хитрий пас і в дотик переправив м'яч у сітку воріт Махновського - 1:0.
 
Однак Олімпік не втратив голову, грав розважливо і не дозволив Шахтареві розвинути перевагу. На 7-й хвилині другого тайму вже команда Шевчука забила свій гол. Балашов навісив зі штрафного, на підборі до м'яча встиг Пасіч, удар якого гольовим став завдяки рикошету від Степаненка - 1:1.
 
Дуже цікаво стало на 66-й хвилині. Балашов зі штрафного, який сам же і заробив, пробив поверх стінки, П'ятов дістав м'яч, але вибити з воріт його не зміг - 1:2.
 
Остаточно добити Шахтар на 74-й хвилині міг його ж вихованець Кольцов, але в контратаці 4 на 2, прибравши на замаху Матвієнка, він не влучив у дальній кут.
 
Гірники штурмували ворота Махновського і в результаті домоглися свого на 93-й хвилині. Данченко навісив, Патрік головою, судячи з усього, пробивав, але вийшло скидання на дальню стійку, де чатував не прикритий ніким Мораес - 2:2.
 
Шахтар - Олімпік 2:2
 
Голи: Мораес, 7, 90+2 - Є. Пасіч, 2, Балашов, 67
 
Шахтар: П'ятов - Данченко, Кривцов, Хочолава (Матвієнко, 27), Ісмаїлі - Майкон, Степаненко (Патрік, 69) - Болбат (Коваленко, 65), Нем, Тайсон - Мораес.
 
Олімпік: Махновський - Є. Пасіч, Гришко, Снурніцин, Цимбалюк - Гай, Ксьонз - Політило, Кольцов (Кравченко, 90+5), Балашов - Дегтярьов (Тейшейра, 90+1).
 
Попередження: Степаненко, Майкон, Мораес, Тайсон, Патрік - Кольцов, Махновський, Політило.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі