RU
 

Манчестер Сіті вирвав перемогу у Хоффенхайма

iSport.ua,  2 жовтня 2018, 21:50
0
236

Олександр Зінченко весь матч просидів у запасі.

Манчестер Сіті зумів вирвати перемогу в гостьовому матчі з Хоффенхаймом у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.
 
Хоффенхайм постарався шокувати гостей і вже на першій хвилині провів результативну атаку. Ісхак Бельфоділ увірвався в чужу штрафну через центральну зону і відправив м'яч під Едерсоном.
 
Ман Сіті досить швидко зрівняв рахунок. На 8-й хвилині Лерой Сані отримав м'яч після розкішного пасу Сільви і поділився з Агуеро - Кун у боротьбі з двома захисниками не схибив з близької дистанції.
 
Надалі Ман Сіті взяв м'яч під свій контроль і якщо на початку гра проходила на половині поля Хоффенхайма, але ближче до середини вона перейшла взагалі до штрафного майданчика господарів. Гол назрівав, були хороші моменти у Стерлінга, Сані, Гюндогана, тричі міг забивати Агуеро, але рахунок до перерви не змінився.
 
У Хоффенхайма гідною згадкою є момент в кінцівці тайму, коли Емерік Ляпорт необачно відпасував назад, вивівши Бельфоділа на ударну позицію - Едерсон спробу Ісхака відбив.
 
У другому тайму Хоффенхайм перебудувався і на полі вже не спостерігалося такої тотальної переваги Манчестер Сіті, та й моменти у команди Гвардіоли пропали. Господарі заважали грати "городянам" і робили це відмінно до 87-ої хвилині.
 
У ключовому моменті матчу Давід Сілва обікрав захисника Поша в штрафному майданчику і пробив точно в дальній кут.
 
Незважаючи на чотири компенсовані хвилини, у Хоффенхайма просто не вистачило часу, щоб спробувати уникнути поразки, хоча перемога Ман Сіті в матчі виглядає логічніше.
 
У наступному турі Ман Сіті в Харкові зіграє з Шахтарем, а Хоффенхайма буде протистояти Ліон.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі