RU
 

Григорій Суркіс: Шахтар не може нічого протиставити Динамо

iSport.ua,  4 серпня 2018, 10:58
0
781
Григорій Суркіс: Шахтар не може нічого протиставити Динамо
Фото: dynamomania.com
Григорій Суркіс

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс прокоментував перемогу Динамо над Шахтарем у третьому турі УПЛ.

 
Після закінчення матчу третього туру чемпіонату України між Динамо і Шахтарем на питання журналістів відповів колишній президент Динамо і ФФУ Григорій Суркіс, який нині є віце-президентом УЄФА.
 
- Я б не сказав, що сталося щось особливе. В останні півтора року Динамо привчило нас, що Шахтар не може нічого йому протиставити ні в Харкові, ні в Києві. Так що динамівці просто підтвердили свої амбіції і клас.
 
- Хацкевич знайшов свій рецепт успіху? Його тренерська думка перемагає?
 
- Я проти того, щоб говорили про якийсь рецепт Хацкевича. Пам'ятайте, як у двох своїх чемпіонських сезонах Динамо постійно програвало Шахтарю. Хацкевич цей "вірус" вилікував. Я не перший рік у футболі і бачу, що Фонсека поки не може знайти протидію Хацкевичу. Можливо, йому просто нічого запропонувати. У Шахтаря є певні проблеми, він втратив багато гравців. Як і Динамо. Але Хацкевич вже знайшов спільну мову зі своїми підопічними, які доводять, що їхні майстерність, терпіння, готовність до виснажливих поєдинків залишаються на високому рівні. У чотирьох матчах сезону команда не пропускає і забиває. Не важливо, скільки бити по воротах, важливо забити стільки, щоб вистачило для перемоги. Сьогодні я побачив проблиски футболу Лобановського. Хацкевич, Лужний і Шацьких грали під його керівництвом і розуміють, що універсалізм, хороша фізична форма, пресинг і аритмія у грі приносять результат. Можливо, Динамо не виглядає так яскраво, як бразильці Шахтаря, але у Динамо талановита молодь. Однак тренерам ще потрібно багато працювати, щоб вболівальники не рахували секунди до фінального свистка і не молилися, щоб він швидше пролунав.
 
- Сьогодні вболівальники на знак протесту влаштували флешмоб ...
 
- Я не буду коментувати наміри уболівальників. Мені це не дозволяє корпоративна етика. Вболівальники - такий народ, який усе розуміє. Нехай вони і ФФУ самі розбираються між собою.
 
Нагадаємо, Динамо переграло Шахтар у 3-му турі УПЛ.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі