RU
 

ЧС-2018: дубль Кавані приніс Уругваю перемогу над Португалією

iSport.ua,  30 червня 2018, 23:00
0
247
ЧС-2018: дубль Кавані приніс Уругваю перемогу над Португалією
Фото: Getty Images
Едінсон Кавані

Кріштіану Роналду з Португалією слідом за Мессі з Аргентиною залишає чемпіонат світу і повертається додому.

 
Португальці добре почали перший тайм, розігрували м'яч, можна навіть сказати, що домінували, але все це виявилося не важливим на сьомій хвилині. Кавані, перебуваючи біля краю поля, перевів м'яч на протилежний фланг на Суареса і побіг у штрафний, куди Луїс Суарес подав, а Кавані замкнув.
 
Після пропущеного голу Португалія продовжувала атакувати, але при цьому дозволяла Уругваю створювати небезпеку біля своїх воріт у контратаках. Насправді Португалія, хоч і володіла м'ячем, але нічого не створила в першому таймі. Уругвай запропонував супернику тотальний пресинг, закриваючи всі вільні зони і не даючи простору нікому із суперників, а перед Роналду моментально з'являлося два-три уругвайці.
 
Другий тайм почався так, як і закінчився перший, - з атак Португалії, які розбивалися об захист Уругваю. Тому, виходячи із гри, гол Португалії вийшов злегка нелогічним. Після розіграшу кутового Рафаель Геррейро зробив відмінний навіс, а Пепе, вистрибнувши вище всіх у штрафному, головою вколотив м'яч у протихід голкіперу.
 
У першому таймі сім хвилин рахунок був не відкритий. Ті ж сім хвилин у другому таймі рахунок на табло був рівним. Уругвай втік у контратаку 4 на 3. У її завершенні Бентанкур віддав передачу-цукерочку на Кавані, який поклав корпус і чудово пробив точно у правий кут воріт.
 
Час, що залишився, пройшов в атаках Португалії. Були моменти, коли Уругвай всією командою захищався, але більшість ударів європейської збірної або були заблоковані, або йшли вище воріт, або відмінну позицію вибирав Муслера. Уругваю вдалося закрити Роналду, а без нього у португальців ніхто індивідуально момент створити і завершити не зумів.
 
Уругвай вийшов у чвертьфінал, де зіграє із Францією, а Роналду з Португалією відправляється додому слідом за Аргентиною з Мессі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі