RU
 

Збірна України провела тренування для тисячі своїх уболівальників

iSport.ua,  29 травня 2018, 07:20
0
260
Збірна України провела тренування для тисячі своїх уболівальників
Фото: ФФУ
Андрій Ярмоленко

Національна збірна України провела відкрите тренування в Харкові.

У понеділок, 28 травня, збірна України провела відкрите тренування на полі ОСК Металіст. Так завершився для синьо-жовтих шостий день тренувального збору в Харкові.

На трибунах арени зібралося більше тисячі уболівальників, які змогли на власні очі побачити своїх кумирів.

Перед початком заняття були розіграні п'ять футболок національної команди і п'ять м'ячів з підписами футболістів, які дісталися десяти шанувальникам збірної за результатами жеребкування.

У самому тренуванні взяли участь 20 гравців національної збірної. Виняток склали Руслан Малиновський, який ще не прибув у розташування команди після матчу плей-офф чемпіонату Бельгії, і Богдан Бутко, який напередодні трохи захворів.

Додамо, що для того, щоб гравці мали можливість провести заплановану Андрієм Шевченком двосторонку, до тренування були залучені два футболісти Металіста-1925 - Олег Синиця і Владислав Краєв. Вони отримали унікальну можливість попрацювати з найкращими гравцями країни.

Після 20-хвилинної розминки гравці збірної зіграли двосторонній спаринг, розділившись на умовні "команду Андрія Ярмоленка" і "команду Євгена Селезньова".

Нагадаємо, що команду Шевченка чекає матч проти збірної Марокко. Поєдинок відбудеться 31-го травня в Швейцарії. Початок - о 21:00.

Дивіться також список футболістів, яких викликав на контрольні матчі з Марокко і Албанією тренерський штаб збірної України.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами ФФУ

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі