RU
 

Реал добився виїзної перемоги над Баварією

iSport.ua,  25 квітня 2018, 23:45
0
356
Реал добився виїзної перемоги над Баварією
Фото: Getty Images

Мадридський Реал наблизився до виходу в фінал Ліги чемпіонів. Баварія на правах господаря краще розпочала матч, створила хороший момент вже на першій хвилині матчу.

Мюнхенська Баварія вдома програла 1:2 мадридському Реалу в першому півфіналі Ліги чемпіонів.

Баварія на правах господаря краще розпочала матч, створила хороший момент вже на першій хвилині матчу, але далі Реалу без наслідків для себе вдалося вирівняти гру і відвести її від своїх воріт.

Але, як виявилося, це принесло проблеми Реалу, адже в середині тайму Баварія вибігла в стрімку контратаку, Кіммі пробіг половину поля, зблизився до воріт і пробив повз Наваса, відкривши рахунок в матчі.

Після цього гола гра Реала розклеїлася і Баварія мала кілька чудових нагод збільшити рахунок, але замість цього Реал зрівняв рахунок. Марсело відмінно зловив м'яч і з-за меж відправив його в самий кут. Реал начисто програв перший тайм, але пішов на перерву за рахунку 1:1.


На хід другого тайму вплинув ще один гол Реала після помилки захисників господарів. Рафінья подарував м'яч Реалу, Асенсио і Васкес втекли в атаку, Лукас вивів Марко один на один і той відправив м'яч повз Ульрайха.

Після того, як Реал вийшов вперед, гості відійшли до своїх воріт, граючи на контратаках, але при цьому зосередившись на захисті своїх воріт. Така тактика принесла свої плоди - у Баварії вистачало моментів, але підводила точність, та й Навас кілька разів виручив команду, тому рахунок на табло не змінився.

Баварія - Реал 1:2

Голи: Кіммі, 28 - Марсело, 44, Асенсио, 57

Баварія: Ульрайх - Кіммі, Хуммельс, Боатенг (Зюле, 34), Рафінья - Мартінес (Толіссо) - Роббен (Алькантара, 8), Хамес, Мюллер, Рібері - Левандовскі

Реал: Навас - Карвахаль (Бензема, 67), Варан, Рамос, Марсело - Кроос, Каземіро (Ковачич, 83), Модріч - Іско (Асенсио, 46) - Лукас Васкес, Роналду

Попередження: Рібері, Алькантара - Каземіро


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі