RU
 

Баварія спокійно вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів

iSport.ua,  11 квітня 2018, 23:45
0
246
Баварія спокійно вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів
Фото: Getty Images
Баварія пройшла Севілью в ЛЧ

Утримавши свої ворота в недоторканності, Баварія пройшла Севілью. Мюнхенська Баварія без нервів і неприємностей пробилася до півфіналу Ліги чемпіонів.

Дивлячись на інші матчі, матч в Мюнхені пройшов буденно і нудно. Обидві команди досить обережно зіграли, хоча і створили кілька непоганих моментів. Більше шансів було у Баварії, яка володіла перевагою і, за великим рахунком, контролювала хід гри.

Втім, 100% моментів у матчі було не так багато - в першому таймі хороший удар на 38-й хвилині вдався Рібері, який пробив по центру, і воротар врятував.

Севілья відповіла моментами на початку другого тайму. Спочатку після подачі Банеги зі штрафного Корреа в боротьбі з Боатенгом чудово пробив головою, але влучив у поперечину. А через хвилину Банега сильно пробив поруч зі штангою.

Баварія відповіла кількома потенційно небезпечними прострілами і подачами на дальню штангу, але в цілому спокійно і впевнено довела матч до потрібного результату.

Баварія - Севілья 0:0

Баварія: Ульрайх - Кіммі, Хуммельс, Боатенг, Рафінья (Зюле, 87) - Мартінес - Роббен, Родрігес, Мюллер, Рібері (Алькантара, 71) - Левандовські (Вагнер, 77)

Севілья: Сорія - Навас, Меркадо, Лангле, Ескудеро - Банега, Нзонзі - Корреа, Васкес (Ноліто, 81), Сарабія (Рамірес, 70) - Бен-Йедер (Мюріель, 65)

Попередження: Вагнер - Меркадо, Нзонзі, Банега

Вилучення: Корреа

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі