RU
 

Рома розгромила Барселону і вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів

iSport.ua,  10 квітня 2018, 23:42
0
1177
Рома розгромила Барселону і вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів
Фото: Getty Images
Рома розгромила Барселону і вийшла до півфіналу Ліги чемпіонів

Римський клуб створив диво в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Рома на своєму полі сенсаційно обіграла Барселону (3:0) і вийшла до півфіналу.

Вже на шостій хвилині Едін Джеко вискочив на закид Даніеле Де Россі і підправив м'яч повз Марка-Андре тер Штегена в ворота. У першому таймі римляни створили ще кілька моментів, але більше забити не вдалося.

Після перерви "вовки" не збиралися зупинятися, результатом чого опинився пенальті в ворота суперника. Жерар Піке порушив правила проти того самого Джеко, а реалізованим 11-метровим відзначився Даніеле Де Россі.

За вісім хвилин до кінця основного часу Костас Манолас зіграв на випередження при навісі з кутового і головою підправив м'яч у дальній нижній кут гостей.

Барселона спробувала влаштувати фінальний штурм (і таки влаштувала), але ось тільки витягти нічого не змогла. Отже, 4: 4 за сумою двох матчів, але за рахунок виїзного голу (автором якого, нагадаємо, став той самий Джеко) в півфінал Ліги чемпіонів вперше в своїй історії вийшла Рома.

Рома - Барселона 3:0 (перший матч 1:4)

Голи: 1:  - 6 Джеко, 2: 0 - 58, пенальті де Россі, 3: 0 - 82 Манолас.

Рома: Аліссон, Фасіо, Жезус, Коларов, Манолас, Найнгголан (Ель-Шаараві, 77), Флоренці, Стротман, де Россі, Джеко, Шик (Ундер, 73).

Барселона: тер Штеген, Піке, Альба, Нелсон Семеду (Дембеле, 85), Юмтіті, Роберто, Ракітіч, ​​Бускетс (Пако Алькасер, 85), Іньєста (Андре Гомеш, 81), Мессі, Суарес.

Попередження: Фасіо (38), Жезус (44), Піке (57), Мессі (63), Суарес (72).

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі