RU
 

Фонсека: Зустріч з Наполі не є вирішальною для Шахтаря

iSport.ua,  20 листопада 2017, 20:00
0
406
Фонсека: Зустріч з Наполі не є вирішальною для Шахтаря
Фото: ФК Шахтер
Паулу Фонсека

Паулу Фонсека прокоментував майбутній матч групового етапу Ліги чемпіонів проти Наполі.

 
Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека на передматчевій прес-конференції перед матчем з Наполі в Лізі чемпіонів назвав суперника найсильнішою командою Італії і однією з найсильніших у Європі, але висловив надію, що "гірники" зіграють краще з Наполі, ніж з Олександрією.
 
"Для нас важливі взагалі всі матчі, але зустріч з Наполі не є вирішальною для Шахтаря. Якщо говорити про команду, то всі повністю готові, максимально вмотивовані і налаштовуються на матч проти чудової команди.
 
Матч проти Наполі буде цілком іншим, ніж гра проти Олександрії. Сподіваюся, що завтра ми виступимо взагалі по-іншому. Всі на 100% розуміють важливість цієї зустрічі. Завтрашній матч буде найскладніший, бо він такий.
 
Я не боюся взагалі нічого, тому що це всього-на-всього гра. Ми дуже поважаємо Наполі, і багато хто визнає, що ця команда є однією з найкращих у Європі, і на цей момент - найкращою в Італії. Також нею управляє тренер, якого я дуже поважаю.
 
Після жеребкування фаворитами вважалися Наполі і Ситі, і зараз вони продовжують ними залишатися. Ми ж хотіли перешкодити їм і зараз знаходимося трохи в привілейованій позиції - і нам потрібно продовжувати в тому ж дусі.
 
Нам належить провести два найважливіших поєдинки, у яких ми мусимо бути ідеальними. Я завжди вірив і продовжую вірити, що нам під силу домогтися своєї мети.
 
Шахтар завжди намагається залишатися самим собою. Так, ми любимо грати на чужій половині поля і володіти ініціативою, але зараз ми розуміємо, що в завтрашньому матчі нам іноді потрібно буде підлаштовуватися під суперника. Однак разом з тим я можу пообіцяти, що ми ніколи не станемо зраджувати своїм принципам гри.
 
Якщо є думка, що ми приїхали сюди оборонятися, то ви помиляєтеся. Можливо, будуть моменти, коли ми будемо грати від захисту, але це буде заслуга Наполі. Шахтар демонструватиме свою гру і не збирається закриватися від Наполі.
 
Не буду приховувати: я незадоволений грою оборони в чемпіонаті. Однак поміж тим ми продовжуємо лідирувати в УПЛ, граємо в Лізі чемпіонів і Кубку України. Будемо оцінювати наші результати наприкінці сезону. Зараз ми працюємо над нашим захистом і намагаємося прибрати наявні проблеми.
 
Присутність Мертенса в складі? Ми не змінюємо нашої гри через окремих футболістів. Дрис є одним з найкращих гравців на своїй позиції, але ми не станемо підлаштовуватися під суперника. Здивувати Наполі буде непросто", - зазначив Фонсека.
 
Матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Наполі - Шахтар відбудеться 21 листопада в Неаполі на стадіоні Сан-Паоло і розпочнеться о 21:45.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі