RU
 

Кличко першим отримав пояс WBC з українським прапором

Корреспондент.net,  1 жовтня 2018, 17:22
0
1488
Кличко першим отримав пояс WBC з українським прапором
Фото: kiev.klichko.org
Віталій Кличко - вічний чемпіон WBC

На новому чемпіонському поясі Всесвітньої боксерської ради тепер з'явилася символіка України.

 
Офіційний логотип і новий пояс WBC тепер будуть з українським прапором на передньому плані. Про це заявив президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман у понеділок, 1 жовтня, під час церемонії відкриття 56-го конгресу організації, який вперше проходить у Києві.
 
Про це повідомляє прес-служба мера Києва Віталія Кличка.
 
"Ви знаєте, що всі боксери мріють про зелений пояс WBC. І цей трофей постійно змінюється, як і всі ми. Я хочу презентувати новий пояс з новим логотипом WBC. На ньому тепер є Україна", - заявив президент Всесвітньої боксерської ради.
 
Перший такий пояс з українським прапором на передньому плані логотипу Маурісіо Сулейман вручив вічному чемпіону WBC Віталію Кличку.
 
"Новий пояс з українським прапором! Це велика честь для нашої країни і для мене особисто. Це ще один великий плюс того, що конгрес WBC відбувається тут - у Києві", - підкреслив Віталій Кличко.
 
 
Нагадаємо, 1 жовтня в Києві почався 56-й конгрес WBC. До столиці України приїхали зірки світового боксу - Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес і багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Всього в Київ для участі в конгресі приїхали близько 700 учасників із 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевКличкофотоВиталий КличкоWBC
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі