RU
 

Красюк: З Хірном про все домовилися за 20 хвилин

iSport.ua,  27 серпня 2018, 18:52
0
359
Красюк: З Хірном про все домовилися за 20 хвилин
Едді Хірн та Олександр Красюк

Олександр Красюк назвав дату і місце поєдинку Усик - Беллью.

 
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик зустрінеться з британцем Тоні Беллью в Лондоні 10 листопада. Про це розповів промоутер українця Олександр Красюк.
 
"Ми домовилися про те, що Усик боксуватиме проти Тоні Беллью 10 листопада в Лондоні. І це буде бій, на кону якого будуть всі чотири чемпіонські пояси Олександра. Обидва боксери хочуть цього поєдинку. Це і є головне, що дозволяє вже нам спокійно і цілеспрямовано працювати над організацією цього бою.
 
Переговори з Хірном? Таке враження, що розмовляв з самим собою. У нас невелика різниця у віці, тому ми відразу почали розуміти один одного. Це людина нової формації промоутерів. Він з іронією ставиться до старої гвардії промоутерів, які досі контракти відправляють факсом.
 
Хірн дуже чітко усвідомлює, що новий метод заробляння в боксі - це не обманювати і красти, а акумулювати та примножувати. Дуже цікаво було вислухати його бачення стратегії розвитку боксу, як бізнесу. Втім, як і його погляди на роботу з телеканалами і просування боксерів. При цьому, у нього не було завуальованих якихось меседжів. Все коротко, відкрито і зрозуміло. За двадцять хвилин ми визначили спільну мету і шляхи руху до неї, а решту часу ділилися враженнями від подій у світі боксу і обмінювалися досвідом. Наступного дня зустрілися, підвели підсумки вчорашніх переговорів, розподілили план вирішення питань, подали один одному руки і почали роботу.
 
У нього дуже прогресивні погляди на роботу, він не боїться експериментувати і робити щось нове та ризикувати. І головний його принцип - не скупитися. Хороші боксери коштують хороших грошей. І Едді славиться вмінням згенерувати необхідні суми та правильно розподілити їх. Це і відрізняє його роботу від роботи інших його колег, яким за краще основний прибуток класти собі в кишеню, залишаючи боксерам і їх командам крихти. Ви знаєте, що сім років тому бокс у Британії вмирав. Телекомпанії платили смішні гроші, яких не вистачало на гонорари боксерам. Тепер ситуація змінилася. І центр світового боксу поступово зміщується до Великобританії.
 
В Америці промоутери просто не хочуть мінятися, перш за все, ментально. В їх роботі існує певний алгоритм, який так-сяк працює, ось і добре. Мовляв, навіщо лагодити те, що працює.
 
А насправді, найдієвіше правило - заробляючи сам, давай заробляти іншим. І це може бути застосовано не тільки до промолтерства в боксі, але і будь-якого бізнесу в будь-якій сфері", - розповів Красюк в інтерв'ю Sport.ua.
 
Раніше повідомлялося, що за словами Едді Хірна, бій Усик - Беллью відбудеться в Лондоні, Манчестері або Ліверпулі.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі