RU
 

Гассієв: На мене не тисне, що Усик є фаворитом

iSport.ua,  7 липня 2018, 07:13
0
324
Гассієв: На мене не тисне, що Усик є фаворитом
Мурат Гассієв

Російський чемпіон світу за версіями WBA/IBF у важкій вазі Мурат Гассієв розуміє, що його наступний суперник - українець Олександр Усик - найсильніший з його опонентів, але це Гассієва не бентежить.

 
"І мій тренер, і я розуміємо, що з кожним новим боєм противники у мене тільки сильніше. Якщо не враховувати турнір, то Усик і так вважався лідером рейтингу в нашій вазі, а його вихід у фінал турніру зайвий раз довів всю обѓрунтованість того, що він стоїть на чолі цього рейтингу. Тому я впевнений, що зараз мене чекає найсильніший суперник за всю мою кар'єру.
 
Те, що Усик є фаворитом, на мене ніяк не тисне. Я розумію, чому він фаворит, знаю його досягнення, але водночас він черговий мій суперник, і для мене первинний лише сам цей факт. Я виходжу на бій проти суперника, а не проти фаворита.
 
Можливо, це не дуже нормальна ситуація, але ніякого мандражу перед фаворитами я не відчуваю. Лебедєв теж вважався фаворитом в нашому бою, і проти Дортікоса мені теж багато шансів не давали", - заявив Гассієв в інтерв'ю Р-спорт.
 
Нагадаємо, що бій Усик - Гассієв відбудеться 21 липня в Москві. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона у важкій вазі, а також кубок Мохаммеда Алі. 
 
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі