RU
 

Гассієв: Я беру паузу в тренуваннях

iSport.ua,  18 квітня 2018, 15:16
0
274
Гассієв: Я беру паузу в тренуваннях
Фото: instagram.com/murat_gassiev
Мурат Гассієв

Мурат Гассієв зробив заяву у своїх соціальних мережах. Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії, до якого готується російський боксер, передбачає його двобій з травмованим зараз українцем Олександром Усиком.

 
Російський боксер Мурат Гассієв прокоментував травму українця Олександра Усика, з яким має зустрітися у фіналі WBSS.
 
"Шкода, що мій суперник по фіналу WBSS отримав травму, але сподіваюся, що вона не настільки серйозна і наш бій відбудеться влітку! У Саудівській Аравії, як планувалося раніше, чи в будь-якому іншому місці - я готовий до бою і постараюся підійти до нього у своїй найкращій формі.
 
У зв'язку з відтермінуванням поєдинку ми з моїм тренером Абелем Санчесом порадилися і вирішили, що візьмемо невелику паузу в тренуваннях до прояснення ситуації. І в мене з'явився шанс трохи відпочити, злітати додому, у Росію, а на початку травня знову повернутися в тренувальний табір у Біг Бер і продовжувати підготовку до фіналу. Росіє, Осетіє, скоро побачимося!" - написав Гассієв у своєму Instagram.
 
Раніше повідомлялося, що бій Усик - Гассієв не перенесуть із Саудівської Аравії, але голова Федерації боксу Росії Умар Кремльов назвав це рішення неофіційним.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі