RU
 

ГПУ відкрила справу проти Динамо Київ - ЗМІ

Корреспондент.net,  18 жовтня 2019, 10:15
0
1327
ГПУ відкрила справу проти Динамо Київ - ЗМІ
Фото: facebook.com/fcdynamoua
ГПУ порушила кримінальну справу проти Динамо

Генпрокуратура відкрила кримінальну справу проти ФК Динамо Київ через ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

 
Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами ТОВ ФК Динамо Київ, про що свідчить витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, фотокопія якої опублікована на сайті ZN.UA.
 
Кримінальне провадження під №42019000000002028 зареєстровано 17 вересня 2019 року.
 
В ході досудового розслідування кримінального провадження слідчі Генпрокуратури встановили, що "службові особи ТОВ ФК Динамо Київ забезпечили уникнення сплати Товариством податків в особливо великих розмірах шляхом реалізації схем фінансування діяльності спортивного клубу з використанням банківських рахунків офшорної компанії".
 
 ZN.UA
 
Службовим особам ТОВ ФК Динамо Київ інкримінують ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
 
Раніше журналіст назвав шокуючі зарплати в Українській асоціації футболу. Глава Комітету національних збірних Мирон Маркевич отримує щомісяця 729 905 гривень, повідомив журналіст.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Генпрокуратурауголовное делоГПУДинамо Киев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі