RU
 

Кількість жінок, які звинуватили Домінго в домаганнях, досягла 20

Корреспондент.net,  5 вересня 2019, 17:25
0
517
Еще 11 женщин обвинили Пласидо Доминго в сексуальных домогательствах
Ще 11 жінок звинуватили Пласідо Домінго в сексуальних домаганнях

Оперного співака звинуватили в неналежній поведінці ще одинадцять жінок. У серпні проти нього виступили зі звинуваченнями дев'ять колег.

 
Відомого оперного співака Пласідо Домінго звинуватили в сексуальних домаганнях ще 11 жінок. Про це повідомляє Associated Press.
 
Одна з жінок виступила проти співака відкрито, інші десять побажали зберегти анонімність. Так, співачка Анджела Тернер Вілсон зізналася, що співак якось зайшов до неї в гримерку, поклав руку на плече, а потім схопив її за груди під бюстгальтером.
 
Решта жінок, боячись за свою кар'єру, не розкрили імен. Багато з них розповіли, що Домінго дозволяв собі чіпати їх, цілувати, запрошувати на зустрічі і навіть дзвонити ночами. Одна з постраждалих стверджує, що співак якось засунув їй руку під спідницю.
 
Колеги співака зважилися зізнатися в неналежній поведінці музиканта після того, як у серпні дев'ять жінок звинуватили Пласідо Домінго в сексуальних домаганнях.
 
Прес-секретар музиканта стверджує, що подібні звинувачення є спробою очорнити репутацію Домінго. За його словами, в історіях жінок багато протиріч.
 
Раніше повідомлялося, що Пласідо Домінго прокоментував звинувачення в сексуальних домаганнях на свою адресу.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: женщинысекс-скандалымузыкантпевецсексуальные домогательства
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі