RU
 

Нацвідбір на Євробачення-2019: усі фіналісти

Корреспондент.net,  17 лютого 2019, 10:11
0
1114
Нацотбор на Евровидение-2019: фото и видео
Фото: кадр із відео

У завершальному етапі шоу візьмуть участь шість виконавців, серед яких KAZKA і Freedom jazz.

 
Напередодні, в суботу 16 лютого, відбувся другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2019. Згідно з підсумками глядацького та суддівського голосування, до фіналу пройшли шість учасників із першого та другого півфіналів.
 
Переможцями другого півфіналу стали три групи: Freedom jazz і KAZKA, а також дует ANNA MARIA. Їм вдалося обійти п'ятьох інших учасників - Ivan Navi, Kira Mazur, Laud, Khayat і Braii.
 
 
Одним із фаворитів став колектив Freedom jazz, який виявився для багатьох справжнім проривом. Дівчата отримали максимальний бал від представників журі - 8, стільки ж вони отримали від глядачів. У підсумку вони заробили усі можливі 16 балів.
 
 
Дует ANNA MARIA виявився на другому місці, отримавши 5 балів від журі і 7 балів від глядачів. Вони справили дуже хороше враження, виконавши пісню My Road.
 
 
Що стосується популярної групи KAZKA, яка стала проривом українського шоубізнесу минулого року, то її виконання, всупереч очікуванням, оцінили досить скромно. Колектив отримав 7 балів від журі і п'ять від глядачів. Гурт виступив із композицією Apart.
 
 
 
Фото із другого півфіналу
 
 
 
Перший півфінал Національного відбору на Євробачення-2019 пройшов 9 лютого. Його переможцями також стали троє учасників - групи Brunettes Shoot Blondes і YUKO, а також співачка MARUV. Вони обійшли The Hypnotunez, LETAY, VERA KEKELIA, "ЦеШО" і BAHROMA.
 
 
У першому півфіналі фавориткою стала виконавиця MARUV (Анна Корсун), яка виступила з композицією Siren Song. Від членів журі вона отримала максимальну кількість балів - 8, як і від глядачів.
 
 
Також максимальний бал журі поставило групі YUKO і її пісні Galyna Guliala. А ось глядачі поставили групі п'ять балів.
 
 
На третьому місці опинилися Brunettes Shoot Blondes із двома сімками - від журі і глядачів відповідно.
 
 
Фінал Національного відбору на Євробачення-2019 відбудеться 23 лютого 2019 року. У ньому візьмуть участь усі шість переможців обох півфіналів.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Євробачення 2019
ТЕГИ: Украина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі