RU
 

Ані Лорак офіційно подала на розлучення

Корреспондент.net,  19 грудня 2018, 16:32
0
962
Ані Лорак офіційно подала на розлучення
Фото: instagram.com/anilorak
Ані Лорак подала на розлучення

У Мережі з'явився знімок з реєстру судових справ, де зазначено, що співачка звернулася до суду для розлучення.

 
Українська співачка, яка практично живе в РФ, подала на розлучення зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Про це повідомляє ТаблоID.
 
Видання опублікувало знімок, на якому видно, що справа про розлучення співачки є в реєстрі судових справ. Там зазначено, що на розлучення подала саме Ані Лорак, а розгляд справи призначено на 24 грудня в Шевченківському райсуді Києва.
 
Чутки про розлучення Ані Лорак з чоловіком з'явилися значно раніше, але з документа видно, що офіційну заяву було подано лише 4 грудня 2018 року.
 
Фото: ТаблоID
 
Мурат Налчаджиоглу коментувати інформацію відмовляється. Сама Ані Лорак в інтерв'ю журналу Караван розповіла про розлучення. Співачка зазначила, що у неї для кривдників є три слова "Відпускаю. Прощаю. Дякую".
 
 

Чому розлучається Ані Лорак

В кінці липня 2018 року чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу був помічений у компанії київської тусовщиці Яни Бєляєвої. Пару зняли очевидці в караоке барі. На ролику видно, як Мурат обіймає дівчину за талію, за стегна, тримає її за руку. Його поведінка мало нагадує дружню.

 

Після цього почала з'являтися інформація про часті зради Налчаджиоглу своїй дружині Ані Лорак і про їхні зустрічі з Бєляєвою. Після галасу, дівчина стала жертвою цькування в Мережі і пригрозила блокувати Хейтер в Instagram.

 

 
Ні Налчаджиоглу, ні Ані Лорак не коментували чутки. Але в одному з інтерв'ю співачка заявила, що не зможе пробачити зраду. А незабаром Ані Лорак випустила пісню про зраду.
 
Подружжя до цих пір зберігають мовчання і відкрито не коментують ситуацію, що склалася.
 
У Мурата і Лорак є семирічна донька Софія, яку співачка забрала в Москву. Там дівчинка пішла в елітну гімназію. Також Софія дебютувала на подіумі як модель. У разі розлучення парі також доведеться вирішувати, з ким залишається дитина.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: звезды шоу-бизнесасудразводфотоАни Лоракизменапевицамуж
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі