RU
 

Світлана Лобода анонсувала вихід нового кліпу

Корреспондент.net,  19 грудня 2018, 10:00
0
159
Світлана Лобода анонсувала вихід нового кліпу
Фото: instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода

У тизері до нової роботи співачка пристрасно цілується з невідомим чоловіком. Також в ролику зірку можна побачити брюнеткою.

Українська співачка Світлана Лобода, анонсувала вихід нового кліпу. Про роботу під назвою Instadrama зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Лобода опублікувала два відео, присвячені новому кліпу. В одному з них показані кілька фрагментів з ролика. На них Світлана Лобода з'являється в декількох амплуа.

Зірка позує в довгій золотій сукні, за кермом автомобіля і поряд з чоловіком. З незнайомцем Лобода пристрасно цілується.

У другому відео використаний невеликий фрагмент в кілька секунд. На ньому співачка сидить за кермом, ролик супроводжується текстом нового треку. У коментарі до ролика зірка написала, що новий кліп Instadrama скоро вийде, і запитала у шанувальників, чи чекають вони на нього.

Раніше Світлана Лобода "засвітилася" на концерті Rammstein у РФ. Зірці приписують роман з фронтменом німецького колективу. Також повідомлялося, що Лобода зайнялася бізнесом в Росії.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: звезды шоу-бизнесавидеоЛободапесняклиппевица
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі