RU
 

Компанія Спілберга уклала контракт з Netflix

Текст: ,  23 червня 2021, 11:36
0
249
Компанія Спілберга уклала контракт з Netflix
Режисер Стівен Спілберг

Amblin Partners і стрімінгова платформа уклали довгострокову угоду про щорічний випуск повнометражних картин.

Компанія Стівена Спілберга Amblin Partners і стрімінговий сервіс Netflix уклали договір про довгострокове партнерство. Про це повідомив тижневик Variety.

Згідно з контрактом, Amblin Partners буде щорічно випускати щонайменше два нові повнометражна фільми для платформи. Не відкидається, що деякими проектами керуватиме сам Спілберг.

"Стівен - творчий провидець і лідер. І, як і багато інших людей в усьому світі, я виріс на персонажах і історіях, створених ним, - наголосив співзасновник Netflix і бізнесмен Тед Сарандос.

Як зазначило видання, угода свідчить про серйозні зміни, що відбуваються в Голлівуді, оскільки раніше режисер скептично ставився до платформ на зразок Netflix.

У 2019 стало відомо, що Спілберг намагався заборонити потоковим сервісам претендувати на премію Оскар. Сам він пізніше заперечував цю інформацію.

Amblin Partners і Netflix раніше вже співпрацювали: компанія Спілберга продюсувала драму Суд над чиказькою сімкою. Зараз йде робота над байопіком Маестро про композитора Леонарда Бернстайна, якого грає Бредлі Купер.

Раніше повідомлялося, що продюсерська компанія Дженніфер Лопес Nuyorican Productions підписала з Netflix багаторічний контракт.

Netflix викупив права на серіал про Каньє Веста


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: сотрудничествокиноконтрактСпилберг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі