RU
 

Оголошено лауреатів премії Еммі

Корреспондент.net,  21 вересня 2020, 09:42
0
319
Оголошено лауреатів премії Еммі
Фото: twitter.com/TelevisionAcad

Церемонія вручення 72-ї премії відбулася в незвичайному форматі через коронавірус. Онлайн-трансляцію шоу вів телеведучий Джиммі Кіммел.

У США відбулася церемонія нагородження премією Еммі. Онлайн-трансляція 72-ї премії відбулася на сторінці Американської телеакадемії в Twitter.

Організатори заходу оголосили лауреатів в основних категоріях. Так, найкращим комедійним серіалом визнано Шіттс Крик.

Статуетки в категоріях Найкращий комедійний актор і Найкраща комедійна актриса отримали Кетрін О'Хара і Юджин Леві. Вони виконали головні ролі в Шіттс Крик. При цьому, син Юджина - Ден Леві виявився найкращим актором другого плану, а також найкращим сценаристом комедійного серіалу.

Нагорода в номінації Найкраща драматична актриса вирушила до Зендаї за роль в шоу Ейфорія. Найкращим драматичним актором визнаний Джеремі Стронг.

Нагороду йому принесла роль в Спадкоємці. Крім того, саме шоу було названо найкращим драматичним серіалом.

У категорії Найкращий міні-серіал нагородили шоу Хранителі, а Реджина Кінг отримала Еммі як найкраща актриса в ньому. Також серіал є рекордсменом року за кількістю номінацій - 26.

У категорії Найкраще реаліті-шоу перемогла програма Королівські гонки Ру Пола. Шоу Рік і Морті отримало нагороду в категорії Найкращий мультсеріал.

Раніше повідомлялося, що статуетки Еммі вручатимуть люди в антиковідних смокінгах. Також відомо про те, що були оголошені переможці Венеціанського кінофестивалю.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: телевидениевидеофотопобедителикинонаградаГрэмми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі