RU
 

Disney зніме фільм про інспектора Гаджета

Корреспондент.net,  5 жовтня 2019, 13:46
0
328
Disney зніме фільм про інспектора Гаджета
Фото: The Hollywood Reporter
Мультсеріал "Інспектор Гаджет" виходив із 1983 по 1986 рік

Стрічка розповість про пригоди поліцейського-кіборга, в тіло якого вбудовано тисячі пристроїв.

 
Студія Disney зніме новий ігровий фільм за мотивами мультсеріалу "Інспектор Гаджет". Про це напередодні повідомило видання The Hollywood Reporter.
 
Відзначається, що картину спродюсують Ден Лін і Джонатан Ейріх, які відповідали за ремейк "Аладдіна", що зібрав у прокаті понад $1 млрд. Сценарій напишуть Мікі Дей і Стрітер Сайдер, що працювали в комедійному скетч-шоу "Суботнім вечором у прямому ефірі".
 
Мультсеріал "Інспектор Гаджет", що виходив із 1983 по 1986 рік, розповідає про поліцейського-кіборга, в тіло якого вбудовано тисячі пристроїв. Боротися зі злом йому допомагають племінниця Пенні і собака Брейн. За мотивами серіалу вийшло безліч ігор і спін-оффів. У 1999 році вийшов повнометражний ігровий фільм, у якому роль Гаджета виконав Меттью Бродерік.
 
Раніше повідомлялося, що кіностудія Warner Bros має намір екранізувати комікс про радянського супермена. Стрічка отримає назву Супермен: Червоний син. Її вихід на широкий екран відбудеться в 2020 році. Створена стрічка буде в анімаційному жанрі.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: фильмкиноWalt DisneyгаджетDisney
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі