RU
 

20 головних світових кінопрем'єр осеніСюжет

Корреспондент.net,  30 серпня 2019, 19:40
0
2004
20 головних світових кінопрем єр осені
Едвард Нортон і Брюс Вілліс у фільмі Безрідний Бруклін

Від продовження найуспішнішого хорора в історії до історії творця "високого фентезі" - фільми про всяк смак.

 
Воно-2
 
Прем'єра в Україні: 5 вересня
 
 
Друга частина екранізації культового роману Стівена Кінга від режисера Андреса Муск'єті, який зняв першу частину.
 
Минуло 27 років з тих пір, як група школярів зіткнулася із жахливим клоуном-дітовбивцею Пеннівайзом. Герої подорослішали, роз'їхалися і зажили спокійним життям, поки не отримали звістку з минулого: Воно повернулося.
 
Де ти поділась, Бернадетт?
 
Прем'єра в Україні: 5 вересня
 
 
Автор геніальної Юності і трилогії Перед сходом сонця, Перед заходом сонця, Перед північчю Річард Лінклейтер зняв мотиваційну історію про успішного архітектора Бернадетт Фокс (Кейт Бланшетт), яка вирішила повернутися до роботи після 20-річної перерви.
 
Офелія
 
Прем'єра в Україні: 12 вересня
 
 
У королівстві настали темні часи. Правитель мертвий, а його трон посів самозванець і вбивця.
Гамлет, законний спадкоємець престолу, клянеться помститися за батька.
 
Історія данського принца, розказана від імені його коханої, готової залишити двір і піти проти самозванця-тирана, який посів трон. У головних ролях - Дейзі Рідлі, Клайв Оуен, Наомі Воттс і Том Фелтон. Гамлета грає Джордж Маккей.
 
Толкін
 
Прем'єра в Україні: 12 вересня
 
 
Біографічна драма Дому Карукоскі про професора, філолога і письменника Джона Рональда Руела Толкіна, творця Хоббіта, Володаря перснів і Сильмариліону, а також відомих академічних праць. Головні ролі у фільмі виконують Ніколас Голт і Лілі Коллінз.
 
У фільмі показуються роки становлення осиротілого письменника: те, як він знаходить дружбу, любов і художнє натхнення серед групи товаришів, шкільних ізгоїв.
 
Подальші події підводять його до початку Першої світової війни, яка загрожує розірвати на частини його "братство". Усі ці переживання надихнули Толкіна на написання знаменитих історій про Середзем'я.
 
Звабливий, поганий, злий
 
Прем'єра в Україні: 19 вересня
 
 
Історія про серійного маніяка Теда Банді, який убив від 26 до 100 осіб у середині сімдесятих минулого століття в американському штаті Флорида. Жертвами зразкового сім'янина ставали молоді жінки, дівчата і дівчатка.
 
Зовні цей ґвалтівник і некрофіл був приємним і привабливим чоловіком. Зі своїми жертвами він знайомився в громадських місцях, просячи про допомогу або ж називаючи себе поліцейським.
 
Підупалу на його чари дівчину він викрадав, катував, ґвалтував, а потім душив. Після смерті він також міг вчинити наругу над трупами і з'їсти їхню плоть. Відрізані голови він зберігав.
 
Рембо: остання кров
 
Прем'єра в Україні: 19 вересня
 
 
П'ята частина культового бойовика розповідає про ветерана війни Джона Рембо, який намагається вести спокійне і осмислене життя на ранчо свого батька, займаючись навчанням коней.
 
Але він страждає від посттравматичного синдрому і вечорами сидить у барі. Він зблизився з Марією, яка пропрацювала на ранчо все життя, і її донькою.
 
Одного разу дівчина відправляється в Мексику на пошуки батька і зникає. Її пошуки приводять Рембо до синдикату, де займаються сексуальним рабством і торгівлею людьми.
 
До зірок
 
Прем'єра в Україні: 19 вересня
 
 
Фільм розповість про космонавта на ім'я Рой Мак-Брайд (Бред Пітт), який відправляється на пошуки свого віддавна втраченого батька, Кліффорда Мак-Брайда.
 
Можливо, тільки в космосі він зможе знайти відповіді на віддавна занепокійливі для нього питання, у тому числі й чому весь світ вважає його батька небезпечним зрадником.
 
Голос люкс
 
Прем'єра в Україні: 19 вересня
 
 
У 1999 році сестри Селеста і Елеонора переживають трагедію, коли в їхній школі один з учнів влаштовує масове вбивство. Сестри пишуть пісню про їхні переживання, що робить їх знаменитими. Селеста стає співачкою під керівництвом старшої сестри Елеонори.
 
З тих пір пройшло багато років, її кар'єра починає згасати, в особистому житті також починаються проблеми - і Селеста знаходиться на межі нервового зриву.
 
Уперше фільм показали на Венеціанському фестивалі в минулому році. Він отримав здебільшого позитивні відгуки.
 
Щиголь
 
Прем'єра в Україні: 26 вересня
 
 
Ірландський режисер Джон Кроулі зняв один з найбільш "престижних" проєктів цього сезону - кіноадаптацію роману Донни Тартт Щиголь, за який письменниця отримала Пулітцерівську премію.
 
Головний герой Теодор Декер втратив матір під час вибуху в Метрополітен-музеї і в трансі після теракту прихопив картину Карела Фабриціуса. Такі зірки, як Ніколь Кідман, Сара Полсон, Люк Вілсон, грають у відносно невеликих ролях.
 
Джокер
 
Прем'єра в Україні: 3 жовтня
 
 
Сюжет фільму оповідає історію походження суперлиходія Джокера і ніяк не пов'язаний з іншими фільмами за коміксами DC.
 
Ґотем, початок 1980-х років. Комік Артур Флек живе з хворою матір'ю, яка з дитинства вчить його "ходити з посмішкою". Намагаючись нести у світ гарне і дарувати людям радість, Артур стикається з людською жорстокістю.
 
Чаклунка: володарка темряви
 
Прем'єра в Україні: 17 жовтня
 
 
Успішний ремейк діснеївського мультиплікаційного фільму Спляча красуня 1959 року з вільним переосмисленням головного негативного персонажа отримав другу частину.
 
Події відбуватимуться через декілька років після того, як чаклунка наклала закляття на принцесу. Між Чаклункою і королевою Інгріт запалиться запекла боротьба за Аврору, яка зібралася виходити заміж.
 
Сімейка Аддамс
 
Прем'єра в Україні: 24 жовтня
 
 
Папа любить довгі прогулянки в негоду. Мама вважає, що чорний колір - найяскравіший. У дітей кладовище - улюблений майданчик для ігор. Бабуся випиває пару крапель отрути перед сном.
 
Заснований на коміксах Чарльза Аддамса про Сімейку Аддамс мультфільм розповість про нещастя, з якими й доведеться зіткнутися через хитру телеведучу.
 
Вітаємо у Зомбіленді - 2
 
Прем'єра в Україні: 24 жовтня
 
 
Друга частина веселого фільму жахів, який розповідає про пригоди компанії вцілілих після зомбі-апокаліпсису людей, які поневіряються по США в пошуках безпечного притулку, знищуючи часом перетнулих їм шлях живих мерців.
 
Термінатор: фатум
 
Прем'єра в Україні: 31 жовтня
 
 
Логічне продовження другої частини. Фатум розповідає про події відразу після Судного дня. За словами сценариста і продюсера фільму Джеймса Кемерона - Фатум стане останнім фільмом у циклі Термінатор.
 
Абатство Даунтон
 
Прем'єра в Україні: 31 жовтня
 
 
Повнометражний фільм за мотивами однойменного серіалу, який у 2011 році потрапив у книгу рекордів Гіннеса як "найбільш обговорюваний критиками".
 
Події відбуваються на початку 20-го століття і зачіпають такі теми, як технічний прогрес, емансипація жінок, Перша світова війна, в'янення аристократії.
 
Дія фільму відбуватиметься після подій, розказаних в останньому епізоді серіалу. Головні ролі у фільмі зіграє весь провідний склад серіалу: Мішель Докері, Меґґі Сміт і Г'ю Бонневілль.
 
Безрідний Бруклін
 
Прем'єра в Україні: 31 жовтня
 
 
Кримінальна драма про Нью-Йорк 1950-х років. Режисером і сценаристом картини виступив Едвард Нортон. Він також зіграв головного героя - приватного детектива із синдромом Туретта, який розслідує вбивство свого наставника (Брюс Вілліс).
 
Під час розслідування детектив переходить дорогу гангстерам і політикам і щораз провальніше вплутується в неприємності.
 
Їжак Сонік
 
Прем'єра в Україні: 7 листопада
 
 
Уперше персонаж з'явився в 1991 році в грі Sonic the Hedgehog для ігрової приставки Sega, де здобув велику популярність. У 2005 році вийшла перша екранізація - мультсеріал.
 
У 2019-му надшвидкісний їжак Сонік повертається - тепер зі своїм новим найкращим другом Томом Вачовські він знайомиться зі складнощами життя на Землі і бореться з доктором Еґґманом, який хоче піймати Соніка, щоб використовувати його суперсилу і захопити світ.
 
Доктор Сон
 
Прем'єра в Україні: 7 листопада
 
 
Продовження культового фільму Стенлі Кубрика Сяйво. Денні Торренз виріс, пережив страшні канікули в готелі Оверлук, що впозначилося на його психіці, і приїхав у передмістя Нью-Йорка, де отримав роботу в хоспісі і почав допомагати людям, які знаходяться в передсмертному стані.
 
Одного разу він зустрічає дівчинку, яка має надзвичайно потужні містичні здібності.
 
Аутсайдери
 
Прем'єра в Україні: 14 листопада
 
 
Сюжет фільму розповідає про запеклу боротьбу Феррарі і Форд у 1960-х роках за перемогу в гонці 24 години Ле-Ман. Під керівництвом конструктора Керола Шелбі разом з гонщиком Кеном Майлсом Форд повинні створити суперкар, здатний протистояти легким і швидким Феррарі.
 
Янголи Чарлі
 
Прем'єра в Україні: 14 листопада
 
 
Комедійний бойовик є продовженням однойменного телесеріалу і третім повнометражним фільмом медіафраншизи Янголи Чарлі.
 
На військову лабораторію здійснюють наліт грабіжники і викрадають звідти апарат, здатний трансформувати електричні хвилі у вбивчий заряд.
 
Щоб проникнути непоміченими в старовинний замок з охороною з числа найманців, колишній урядовий агент вербує молодих спортивних красунь.
 
Крижане серце - 2
 
Прем'єра в Україні: 28 листопада
 
 
Дії мультфільму-комедії Крижане серце відбуваються в чарівному королівстві Еренделл. Після смерті своїх батьків до маленької Ельзи переходить обов'язок керувати всім королівством.
 
Однак дівчинка не справляється зі своїми магічними здібностями управління льодом і снігом і занурює королівство у вічний холод і зиму. Щоб врятувати жителів королівства і не повторити свою помилку, Ельзі доводиться втекти і сховатися високо в горах.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: трейлер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі