RU
 

Найочікуваніші фільми 2019 року: світові прем'єриСюжет

Корреспондент.net,  10 січня 2019, 12:53
0
10485
Найочікуваніші фільми 2019 року: світові прем єри
Фото: Постер фильма Стекло
Найкращі фільми 2019 року

Кіно нового року буде видовищним і без супергероїв, які набили оскому. Корреспондент.net розповідає про 18 таких стрічок.

 

Новий 2019 рік порадує кіноманів хорошими фільмами без супергероїв. Нова робота Квентіна Тарантіно, історичні драми і трагікомедії, а також кіноадаптації культових мультфільмів Disney. Корреспондент.net розповідає про 18 найбільш очікуваних прем'єр року.

Мері Поппінс повертається

Роб Маршалл, прем'єра в Україні 3 січня

Через 54 роки після виходу історії про няню-чарівницю Мері Поппінс Disney зняв продовження популярної казки, що стала класикою американського кінематографа.

Новий мюзикл також заснований на серії книг англійської письменниці Памели Треверс і є продовженням історії про зразкову няню.

За сюжетом Мері Поппінс через чверть століття повертається в будинок вже дорослих дітей Бенкс. Вони переживають важкі часи після втрати дружини Майкла, але за допомогою магії Мері допомагає родині Бенкс знову знайти радість.

Роль Мері Поппінс виконує Емілі Блант, її двоюрідну сестру Топсі - Меріл Стріп. Колін Ферт виконає роль Вільяма Везеролла Вілкінса, а Дік Ван Дайк з'явиться на екранах в ролі містера Доуса. Детально в матеріалі Сама досконалість: відгуки про нову Мері Поппінс.

Марія - королева Шотландії

Джозі Рурк, прем'єра в Україні 17 січня

Заснований на книзі британського історика Джона Гая "Моє життя належить мені: справжня історія Марії - королеви Шотландії".

Марія Стюарт була коронована в Шотландії, коли їй не виповнилося і року. У 16 років вона стала королевою Франції. Овдовівши через рік, вона повертається до Шотландії, де їй належить правити своїм народом і налагодити відносини з кузиною Єлизаветою, що похитнулися. Або скинути її з престолу.

Марія - королева Шотландії - кінодебют британського театрального режисера Джозі Рурка. Головні ролі в ньому виконали номінантки на премію Оскар Сірша Ронан і Марго Роббі.

Скло

М. Найт Шьямалан, прем'єра в Україні 17 січня

Продовження історії про злочинця з численним розладом особистості. Цього разу вони разом з Містером Скло - терористом-інвалідом - зіштовхуються зі своїми старими ворогами: Кейсі Кук і супергероєм Девідом Данном.

Десять найкращих фільмів 2018 року

У Склі поєднуються всесвіти фільмів Невразливого 2000 року з Семюелем Л. Джексоном і Брюсом Віллісом у ролі супергероїв і Спліта, де в одному Джеймс МакЕвой співіснували відразу 23 особи. Пов'язує обидва сюжети психіатр у виконанні Сари Полсон, яка працює з персонажами обох фільмів.

Зелена книга

Пітер Фарреллі, прем'єра в Україні 24 січня

Комедійна біографічна драма про реальну подорож півднем США в 1962 році відомого джазового піаніста і звичайного водія, між якими згодом, виникає дружба. Ця подорож розплющить героям очі на світ і змінить життя їх обох.

Американські кінокритики назвали фільм найкращою кінострічкою 2018 року. Головні ролі виконали Вігго Мортенсен, Махершала Алі і Лінда Карделліні.

Фаворитка

Йоргос Лантімос, прем'єра в Україні 31 січня

Історична трагікомеія про підкилимні політичні інтриги в епоху правління королеви Анни - останнього монарха династії Стюартів на англійському престолі.

Оповідання охопить часовий період між кінцем 17 століття і першими роками століття 18, коли Анна вступила на престол в 1702 році. Країною де-факто керує леді Сара Черчілль замість божевільної королеви Анни, з якою вони дуже близькі.

Але тут прибуває нова служниця, кузина Сари, Абігейл, яка швидко включається в палацові інтриги і хоче скоріше зайняти місце своєї кузини. У кадрі розкішні покої, пишні спідниці і високі зачіски, але це не типова костюмна драма - картина приправлена ​​цинізмом, іронією і абсурдом.

Фільм завоював Срібного лева Венеціанського кінофестивалю і увійшов в десятку найкращих фільмів Американського інституту кіномистецтва.

Лего. Фільм 2

Майк Мітчелл, прем'єра в Україні 7 лютого

Через п'ять років після перемоги над Лордом Бізнесом герої збираються разом, щоб дати відсіч прибульцям DUPLO з далекого космосу, які руйнують все навколо швидше, ніж можна зібрати заново. Щоб перемогти їх і повернути гармонію в місто LEGO, Еммет, Дикунка і Бетмен з друзями повинні відправитися в далекі, невідомі і музичні світи.

Аліта: бойовий ангел

Роберт Родрігес, прем'єра в Україні 14 лютого

Джеймс Кемерон, як продюсер, і Роберт Родрігес, як режисер, екранізували мангу Аліта про кіборга, яка намагається згадати своє минуле. У головних ролях: Роза Салазар, Махершала Алі, Крістоф Вальц.

Влада

Адам Маккей, прем'єра в Україні 21 лютого

Американський комедійно-драматичний фільм з Крістіаном Бейлом, Емі Адамс, Семом Рокуеллом і Стівом Кареллом в головних ролях про діяльність найбільш впливового віце-президента США Діка Чейні в адміністрації Джорджжа Буша-молодшого.

Дамбо

Тім Бертон, прем'єра в Україні 28 березня

Кіноадаптація однойменного легендарного мультфільму 1941 року Євою Грін, Коліном Фарреллом і Майклом Кітоном в головних ролях.

У циркової слонихи місіс Джамбо з'являється слоненя. Через незвичайно великі вуха його не злюбили інші мешканці цирку і прозвали його Дамбо (дурний). Оберігаючи Дамбо від насмішок глядачів, місіс Джамбо нападає на дресирувальника, за що її замикають в окремій клітці як скажену.

Через деякий час слоненя за допомогою свого друга мишеняти переконується в тому, що вміє літати. Він стає головною цирковою зіркою і возз'єднується з матір'ю.

Хеллбой

Ніл Маршалл, прем'єра в Україні 11 квітня

Хеллбой - це надприродна істота з пекла. Він з'явився в цьому світі в Шотландії 23 грудня 1944 року в результаті експерименту, проведеного Григорієм Распутіним на замовлення Третього рейху. Завдяки випадку, чортеня потрапило до американців, які спостерігали за ритуалом, покликаним змінити співвідношення сил у Другій світовій війні.

Вихований в Америці на військовій базі, Хеллбой потрапив на службу в секретне Бюро паранормальних досліджень і оборони, створене для захисту країни від різних містичних і потойбічних істот і сил.

У новому фільмі Хеллбой відправляється в Англію, де він повинен перемогти середньовічну відьму Криваву королеву Німуе, дружину Мерліна.

Покемон детектив Пікачу

Роб Леттерман, прем'єра в Україні 9 травня

Перший фільм з живими акторами за всесвітом франшизи Покемон. Головного героя картини, детектива Пікачу, озвучує Раян Рейнольдс.

Колишній тренер покемонів Тім Гудман втрачає в автокатастрофі свого батька, видатного детектива Гаррі Гудмана. Незабаром Тім зустрічається з детективом Пікачу, який був напарником-покемоном Гаррі. Вони об’єднуються, щоб розкрити таємницю зникнення батька Тіма.

Аладдін

Гай Річі, прем'єра в Україні 23 травня

Кіноадаптація однойменного мультфільму 1992 року, який став однією з найпопулярніших робіт Disney. Сюжет заснований на казці з 1001 ночі про бідняка Аладдіна, котрий полюбив принцесу Жасмин. У головних ролях Мена Массуд, Наомі Скотт і Вілл Сміт в образі джина.

Годзилла: Король монстрів

Майкл Догерті, прем'єра в Україні 30 травня

Продовження фільму Годзилла 2014 року про величезне чудовисько, що живиться радіацією. Перший фільм отримав позитивні відгуки критиків. Король монстрів стане тридцятим фільмом японської франшизи.

Новий фільм розповість про протистояння Годзілли, Мотри і Родана з триголовим чудовиськом Кінгом Гідори - найсильнішим монстром.

Король Лев

Джон Фавро, прем'єра в Україні 18 липня

Чергова кіноадаптація культової роботи Disney 1994 року. Оригінальний мультфільм свого часу став прецедентом, зібравши в прокаті 968 мільйонів доларів, завоювавши три премії Золотий глобус і дві премії Оскар. Картина вийде до 25-річного ювілею Короля Лева.

Дії відбуваються в африканській савані і розповідають про молодого лева на ім'я Сімба, який втратив свого батька і був вигнаний зі зграї в далекі краї пустелі. Через роки він повертається, щоб повернути призначений йому трон. Головні ролі в римейку озвучили Сет Роген, Дональд Гловер і Бейонсе.

Одного разу в Голлівуді

Квентін Тарантіно, прем'єра в Україні 8 серпня

Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо в фільмі Квентііна Тарантіно Одного разу в Голлівуді

Фільм розповість про актора, який на тлі успіху свого серіалу намагається пробитися в кіноіндустрію. Того ж самого хоче його дублер. Тарантіно в своїй новій роботі зібрав золотий акторський склад: Бред Пітт, Леонардо ді Капріо, Марго Роббі, Аль Пачіно, Дакота Феннінг і Ліна Данем.

Дії розгортаються на тлі вбивств, скоєних сектою Чарльза Менсона в 1969 році в Голлівуді. Серед їхніх жертв - Шерон Тейт, дружина режисера Романа Поланскі, загибла на восьмому місяці вагітності.

Абатство Даунтон

Майкл Енглер, прем'єра в світі 30 вересня

Повнометражний фільм за мотивами однойменного серіалу, який в 2011 році потрапив в книгу рекордів Гінесса як "найбільш обговорюваний критиками".

Події відбуваються на початку 20 століття і охоплюють такі теми, як технічний прогрес, емансипація жінок, Перша світова війна, в'янення аристократії.

Дія фільму відбуватиметься після подій, розказаних в останньому епізоді серіалу. Головні ролі у фільмі зіграє весь провідний склад серіалу: Мішель Докер, Меггі Сміт і Х'ю Бонневілль.

Джокер

Тодд Філліпс, прем'єра в Україні 3 жовтня

Бойовик про становлення одного з головних антагоністів Бетмена. У 1980-х роках невдаха комедіант наповнює життя Готем-Сіті злочинами і безладом.

Щиголь

Джон Кроулі, прем'єра в Україні 10 жовтня

Кадр з фільму Щиголь

Драма заснована на романі Донни Тартт, удостоєному Пулітцерівської премії. Це літературний твір вже став класикою 21 століття.

Історія про хлопчика Теодора Деккера, який вижив у теракті в Метрополітен-музеї, але втратив матір. Подорослішавши, він потрапляє в підпільний світ мистецтва.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

СПЕЦТЕМА: СюжетиНовий рік 2019
ТЕГИ: видеотрейлерлучший фильм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі