RU
 

Режисер нової частини "бондіани" пішов з проекту

Корреспондент.net,  22 серпня 2018, 13:27
0
133
Режисер нової частини  бондіани  пішов з проекту
Денні Бойл не зніме новий фільм про Бонда

Чи вплине відхід Бойла на старт зйомок фільму, який запланований на грудень, поки незрозуміло. Хто прийде на його місце в проекті також не розголошується.

Британський режисер Денні Бойл не зніматиме новий фільм про агента 007 Джеймса Бонда. Про відхід режисера розповіли продюсери фільму Майкл Вілсон і Барбара Брокколі і виконавець головної ролі Деніел Крейг. Бойл залишив проект "через творчі розбіжності".

"Майкл Б. Вілсон, Барбара Брокколі і Деніел Крейг сьогодні заявили про те, що через творчі розбіжності Денні Бойл прийняв рішення більше не працювати над 25-им фільмом про Бонда", - йдеться у повідомленні на сторінці проекту в Twitter.

Чи вплине відхід Бойла на старт зйомок фільму, який запланований на грудень, поки незрозуміло. Хто прийде на його місце в проекті також не розголошується.

У новій частині франшизи Бонд залишає секретну службу і одружується, проте його дружину вбивають.

Раніше стало відомо, що Деніел Крейг погодився повернутися до ролі Бонда в новому фільмі, незважаючи на те, що відмовлявся від неї раніше. Чотири фільми за участю Крейга зібрали в світовому прокаті 2,9 мільярда доларів, гонорар Крейга при цьому склав близько 55 мільйонів.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 

ТЕГИ: звезды кинофильмДжеймс Бондкино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі