RU
 

Небезпечне завдання з Деніелом Редкліффом скоро в кінотеатрах

Корреспондент.net,  13 серпня 2018, 12:07
0
336
Кинопремьеры недели, какие фильмы смотреть в кинотеатрах Украины?
Фото: youtube.com
Кінопрем'єри тижня, що дивитися в кінотеатрах?

Головні прем'єри кіно в Києві і Україні за тиждень 13-19 серпня. Фантастика "Аксель" і драматичний трилер "Небезпечне завдання"

З 16 серпня 2018 року в кіно можна подивитися п'ять нових прем'єр: фантастичний фільм "Аксель", британський сімейний фільм "Патрік", драматичний трилер з Деніелом Редкліффом "Небезпечне завдання", драму спільного виробництва України, Франції та Ісландії "Гірська жінка: На війні", французький фільм жахів "Ті, що вижили".

“Аксель”

Фільм Аксель в кінотеатрах / фото: youtube.com

Жанр: фантастика
Режисер: Олівер Дейлі
Актори: Алекс Нюстадтер, Беккі Джі
 
Фантастична стрічка про підлітка-мотоцикліст на ім'я Майлз, який одного разу знаходить гігантського високотехнологічного військового робота-собаку A-X-L. У пса хоч і штучний інтелект, але добре "живе" серце. Саме тому після того, як хлопець надає пораненому роботу допомогу, останній прив'язується до хлопця, що абсолютно не подобається "батькам" Акселя - вченим.

 
Щоб захистити друга, за яким розгортається справжнє полювання, Майлз вступає в нелегку боротьбу з військовими і творцем собаки доктором Едріком. У цьому йому допоможе кохана - Сара.

“Патрік”

Фільм Патрік / фото: youtube.com

Жанр: сімейний
Режисер: Менді Флетчер
Актори: Ед Скрейн, Дженніфер Сондерс, Джемма Джонс
 
У вчительки Сари такі ж проблеми, як і у більшості пересічних британських жінок, саме тому вона нічим не виділяється з натовпу: смуга біла, смуга чорна. Зараз в житті Сари переважає остання. Найбільше жінці хочеться спокою.

 
Але не все виходить так, як хочеться... Бабуся віддає Сарі розбещеного мопса Патріка. Собака настільки ненажерливий, що їсть все, що зустріне на шляху. Патрік щоразу псує Сарі життя, постійно ставить її в незручне становище. Але, можливо, саме шкідливий пес поверне життя дівчини в кращу сторону?

“Небезпечне завдання”

Фільм небезпечне завдання / фото: youtube.com

Жанр: драматичний трилер
Режисер: Йеспер Гансландт
Актори: Деніел Редкліфф, Грейс Гаммер, Пабло Шрайбер
 
Пілот американських авіаліній Шон Хаггерті займається нелегальними підробітками, перевозячи наркотики через кордон США. Ним керує не просто жага наживи - у дружини виявили небезпечне захворювання і потрібна операція, що коштує чималих грошей. Хаггерті вирішує востаннє перевезти вантаж і заробити на лікування коханої жінки.

 
Йому доведеться одному, перебуваючи в маленькому літаку, доставити вантаж туди, куди скаже Картель, або продовжити співпрацю з Управлінням із боротьби з наркоторгівлею. Законники обіцяють зробити дружині пілота безкоштовну операцію в разі співпраці, але що робити, адже мафія вже тримає дружину Шона в заручниках?

“Гірська жінка: На війні”

Фільм "Гірська жінка: На війні” / фото: youtube.com

Жанр: драма
Режисер: Бенедикт Ерлінгссон
Актори: Галльдоура Гейрхардсдоуттер, Йоганн Сігурдарссон, Олена Лавренюк
 
Фільм - призер Каннського кінофестивалю за найкраще музичне оформлення. Стрічка розповідає про 50-річну Халлі, захисницю природи, яка вступає в партизанську боротьбу з алюмінієвою промисловістю в Ісландії. У Халлі навіть є прізвисько "Горянка".

 
Дії жінки часто небезпечні, вона нерідко наражає на небезпеку своє життя. Поки що... Одного разу в її житті з'являється українська дівчинка. Тепер Халлі слід ще раз подумати над способом свого життя.

"Ті, що вижили"

Фільм жахів "Ті, що вижили" / фото: youtube.com

Жанр: жахи
Режисер: Матьє Турі
Актори: Бріттані Ешворт, Грегорі Фетуссі, Хав'єр Ботет
 
Ті, хто пережив апокаліпсис, щасливці або, можливо, навпаки - прокляті? Людей, які залишилися в живих, чекає важка доля. Ось і Джулі, одна з небагатьох, хто вижив, тепер не зустрічає на своєму шляху живих людей, а тільки щось, що вижило.

 

Жінка не може зрозуміти хто або що це, чи залишилися вони живі, як вона, чи повернулися з того світу. Проте вони ведуть полювання за уцілілими. Джулі змогла пережити Страшний Суд, але чи переживе вона зустріч з монстрами?

З'явився новий кадр з хорора Суспірія з Дакотою Джонсон


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: фильмвидеотрейлеркинотеатркино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі