RU
 

Голлівудському сценаристу, який убив дружину-українку, винесли вирок

Корреспондент.net,  27 червня 2018, 12:24
0
767
Голлівудському сценаристу, який убив дружину-українку, винесли вирок
Фото: NY Daily News
Голлівудського сценариста засудили до трьох довічних термінів

Американця, який по-звірячому вбив жінку, а потім розчленував її тіло, засудили до трьох довічних термінів.

 
У США голлівудському сценарістові Блеку Лейблу, який по-звірячому вбив свою цивільну дружину українського походження Яну Касьян, дали три довічні терміни. Його визнали винним у трьох тяжких злочинах, давши за кожен з них довічній термін. Про це пише National Post.
 
"Суддя виніс вирок - тричі довічне ув'язнення без права апеляції. Далі за кримінальним судом піде цивільний суд. Це буде суд щодо моральної шкоди для дитини, для сім'ї. Адвокат готує документи", - повідоміла мати загиблої жінки Ольга Касьян.
 
Коментуючи вердикт, суддя Марк Віндхем зазначив, що справа є особливою з огляду на "рідкісну брутальність й незбагненну жорстокість обвинуваченого".
 
За інформацією видання, суд не став виносити смертний вирок Лейблу лише тому, що це пов'язано з низкою причин усередині системи. Зокрема - велику чергу серед ув'язнених, які вже тривалий час очікують приведення у виконання свого вердикту.
 
Лейбл піддав свою цивільну дружину Яну Касьян украй жорстоким тортурам до того, як вбити. За інформацією ЗМІ, в ході вбивства він керувався сюжетом написаного ним самим збірника "Синдром", де мова йде про щаленого серійного вбивцю. Вбивство сталося через кілька тижнів после того, як Яна народила дочку.
 

 
ТЕГИ: звезды киноубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі