RU
 

Шоу Танці з зірками 2019: 9-ий випуск онлайн

Корреспондент.net,  18 жовтня 2019, 17:32
0
175

Дев'ятий прямий ефір шоу Танці з зірками стане дитячим. Він вийде на екрани в неділю о 21:00. Дивитися шоу онлайн можна на Корреспондент.net.

 
Шоу Танці з зірками 2019 в неділю, 20 жовтня, пройде під темою Дитинство. По-перше, учасники розкажуть про те, якими були в дитинстві. По-друге, танцюристи вийдуть на паркет з дітьми-професіоналами.
 
На балконі в дев'ятому випуску пари зустрічатиме комік і учасник першого сезону Танців - Юрій Ткач. А запрошеною зіркою стане MONATIK, який заради виступу на сцені Танців з зірками повернувся в Україну зі світового турне.
 
Відомо, що Олена Кравець зобразить на паркеті образ легендарної Мері Поппінс у запальному квікстепі.
 
Ніжний вальс Ксенія Мішина присвятить своєму синові, батько якого пішов із сім'ї. А Людмила Барбір з Дмитром Жуком у самбі перевтіляться на багатодітну мексиканську сім'ю, яка танцем долає всі труднощі життя.
 
Також на глядачів і учасників чекає приємна новина. До кінця сезону проект отримає четвертого постійного суддю. Ним стане знаменитий балетмейстер і народний артист України 89-річний Григорій Чапкіс.
 
Уже з восьмого випуску пари, які опинилися в зоні ризику, повинні виконувати танець "за життя", який стане для них сюрпризом. Вердикт виноситимуть судді проекту - Катерина Кухар, Влад Яма, Франсиско Гомес і Григорій Чапкіс.
 
У восьмому ефірі в зону ризику потрапили пари Михайла Кукуюка і Єлизавети Дружиніної, а також Олексія Яровенка та Олени Шоптенко.
 
Вони повинні були виконати "танець за життя", але Кукуюк відмовився виходити на паркет і віддав перемогу Яровенку.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: звезды шоу-бизнесашоутанцыонлайнонлайн трансляция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі