RU
 

Золотий глобус Мерилін Монро продали за рекордні $250 тисяч

Корреспондент.net,  18 листопада 2018, 09:02
0
671
Золотий глобус Мерилін Монро продали за рекордні $250 тисяч
Мерилін Монро отримала Золотий глобус у 1961 році

Торги особистими речами американської актриси проходили в Лос-Анджелесі протягом двох днів.

 
Нагороду Золотий глобус, яка була присуджена американській актрисі Мерилін Монро в 1961 році, продали на аукціоні Julien's Auctions за $250 тисяч. Про це повідомив аукціонний будинок на своїй сторінці у Facebook ввечері у суботу, 17 листопада.
 
Зазначається, що це найбільша сума, отримана за екземпляр цієї нагороди.
 
Торги особистими речами Мерилін Монро проходили в Лос-Анджелесі у п'ятницю і суботу. Вперше з аукціону був проданий чорний автомобіль актриси Ford Thunderbird 1956 року випуску з відкидним верхом. Машина пішла з молотка за $490 тисяч.
 
На торгах також продали водійські права Монро у штаті Коннектикут, видані у 1957 році ($10 тисяч), сережки з гірського кришталю ($10,2 тисячі), екземпляр першого випуску журналу Playboy з актрисою на обкладинці і з автографом власника видання Х'ю Хефнера ($32 тисячі). А чорна блузка із сатину, у якій Монро виступила на прес-конференції в аеропорту Лос-Анджелеса в 1956 році, пішла з молотка майже за $44 тисячі.
 
 
Раніше стало відомо, що сценаристу, який пише біографію Мерилін Монро, вдалося розшукати загублений фрагмент плівки з актрисою. На кадрах Монро повністю оголена.
 
Також повідомлялося, що в Голлівуді знімуть байопік про Мерилін Монро з її цифровим двійником. Про це пише The Daily Mail. Ідея створення фільму належить продюсеру і сценаристу Крісу Онгаро.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Лос-АнджелесЗолотой глобусвидеоторгиМэрилин Монроаукцион.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі