RU
 

Overwatch, Diablo, WoW. Головні новинки BlizzConСюжет

Корреспондент.net,  8 листопада 2019, 21:15
0
1374
Overwatch, Diablo, WoW. Головні новинки BlizzCon
Фото: Blizzard
Blizzard показала нові ігри

Американський розробник і видавець комп'ютерних ігор Blizzard розповів про продовження своїх головних проектів.

 
У Каліфорнії на минулих вихідних пройшла щорічна конференція BlizzCon, на якій студія Blizzard анонсувала і розповіла подробиці про свої проекти. Корреспондент.net розповідає про найцікавіше.
 
Diablo IV
 
Після перерви з 2012 року виходить продовження кривавого шутера про боротьбу з демонами Diablo IV. У новій частині Blizzard обіцяє повернути колишню атмосферну похмурість, що доводить показаний дев'ятихвилинний трейлер.
 
 
Розробники обіцяють дещо відкритий світ, де гравці зможуть битися на PvP-аренах. Дата виходу гри поки що не називається.
 
Крім четвертої частини для ПК, серія поповниться ще й мобільним Diablo Immortal. Гра створена спільно зі студією NetEase. Про розробку гри стало відомо ще в минулому році, однак на конференції розповіли про нові ігрові зони, предмети і заклинання. Дату релізу також не розкривають.
 
Геймплей Diablo IV:
 
 
World of Warcraft - DLC Shadowlands
 
Легендарній RPG вже 15 років, але актуальність ще не розгублена. У новому доповненні Ельфійка Сільвана Вітрокрила мстить Королю-личу, чий попередник, король Артас, колись приборкав її.
 
 
Бій призводить до апокаліпсису: відкривається портал у деяку нову потойбічну реальність під назвою Shadowlands, якій гравцям і доведеться дати бій. Розробники побалували фанатів трейлером ігрового процесу, випробувати який вдасться вже у 2020 році.
 
 
Overwatch 2
 
Перша частина вийшла дуже успішною і принесла Blizzard величезний прибуток. Продовження геймери чекають три роки. Розробники розповіли про вдосконалений ігровий движок, оновлений дизайні карт і персонажів, нові режими і персонажі, але фанати обурюються.
 
 
Справа в тому, що кардинальних відмінностей від попередньої частини немає, тому більшість називають Overwatch 2 доповненням, а не новою частиною.
 
У гру можна буде імпортувати прогрес з приквела, а гравці з різних частин зможуть грати в одному матчі. У трейлері також показано систему прокачування героїв. Коли чекати вихід гри, також невідомо.
 
 
Hearthstone DLC Натиск драконів
 
У мобільній грі Hearthstone з'явилося доповнення Натиск драконів, яке включає в себе 135 нових карт і появу легендарних драконів.
 
 
Також з'явиться режим Королівської битви, де вісім гравців борються своїми картами до тих пір, поки не залишиться лише один. На сайті гри доступне передзамовлення, а новий режим для всіх гравців стане доступний вже 12 листопада.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: ИгравидеоКомпьютерная игракомпьютерные игрыWorld of Warcraft
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...