RU
 

Sony припиняє випуск приставок Vita

Корреспондент.biz,  18 квітня 2018, 21:13
0
993
Sony припиняє випуск приставок Vita
Фото: DNS
Ігрова консоль Vita

Sony Vita з'явилася на прилавках у 2011 році. Останнім часом вона відчувала жорстку конкуренцію з боку популярної консолі Nintendo Switch.

Японська Sony Corp. планує поступово припинити виробництво портативної ігрової консолі Vita, яка програє в конкуренції з Nintendo Switch. Випуск уже припинений в Іспанії, повідомляє The Daily Star.

У відповідь на скаргу користувача, який не міг знайти Vita в магазинах, офіційне представництво Sony в Іспанії повідомило, що приставка знята з виробництва.
 
Sony Vita з'явилася на прилавках у 2011 році. Останнім часом вона відчувала жорстку конкуренцію з боку популярної консолі Nintendo Switch, яка може використовуватися як у вигляді портативного пристрою, так і підключатися до телевізора.
 
З моменту виходу Switch у минулому березні до грудня 2017 року було продано майже 15 млн штук. За прогнозами компанії, до кінця 2018 року продаж становитиме 20 млн одиниць - і багато хто з експертів упевнений, що це занижена оцінка. Sony не розкриває обсяг продажу Vita з 2013 року.
 
Раніше Sony зняла з виробництва приставку PlayStation 3.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Sonyигровая приставкаигрыКиберспорт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...