RU
 

Тест-драйв оновленого кросовера Nissan JukeСюжет

Корреспондент.net,  27 травня 2019, 15:36
0
262
Тест-драйв оновленого кросовера Nissan Juke
Новий Nissan Juke

Nissan не поспішає готувати зміну своєму Juke, зате регулярно і влучно оновлює цей компактний кросовер. Бувають автомобілі, зручні, як старі улюблені джинси, - настільки чудово в них почуваєшся.

Дизайн

 
Найбільш епатажний з Ніссанів випускається вже понад вісім років - неймовірний термін за теперішніх часів! І тим більше дивно, що всі ці роки Juke запросто обходиться без будь-якого помітного оновлення зовнішності та інтер'єру. Так, лише легкі штрихи й деталі, які навіть не відразу помітиш, якщо поставити поруч машини різних років випуску.
 
Придивімося. Трохи іншими стала ґрати фальшрадіатора - вони тепер з більш модним темним хромом. Також злегка «затоновані» фари і блоки покажчиків повороту в верхніх елементах оптики. Повністю оновлена ​​колекція легкосплавних дисків - причому топові, 18-дюймові, тепер з кольоровими вставками. І взагалі, любителі виділитися будуть раді можливості обрати ненудні кольорові накладки на передній і задній бампери, бічні молдинги і корпуси дзеркал заднього виду.
 
 

Інтер'єр

 
У салоні майже все, як і раніше, але він заграв фарбами з такими ж кольоровими вставками, як зовні. Причому, такі ж яскраві вставки з'явилися і в інтер'єрі. Це окантовки повітроходів по краях передньої панелі, облицювання клавіш склопідйомників на дверях і знаменитий «мотоциклетний бак» на тунелі. Приємна спроба освіжити сприйняття салону, вік якого вже досить помітний.
 
 
Але все ж, Juke фантастично зручний - правильне сидіння з хорошими підтримками, відмінна посадка. Є питання до оглядовості, але їх Nissan навчився вирішувати: Juke обзавівся сигналізацією «мертвих зон» і системою камер кругового огляду.
 
 

В русі

 
Звичайно, Juke оновився і за технічною частиною. Зараз автомобіль став ще тихішим: на холостому ходу мотор не розрізнити навіть зовні - і це гідний рівень преміум-класу. Варіатор нарешті навчився працювати, як хороший гідроавтомат - без невиправданого закидання оборотів при будь-якому збільшенні газу. Та й спортивний режим став якісно вираженим: в еко і стандарті міні-кросовер м'який і лагідний, а в спорті норовить сісти на задні за мало-мальського торкання правої педалі.
 
Nissan Juke на ходу Juke жорсткуватий і стрибучий у поздовжньому напрямку. Зате ним гостро і ненудно рулитися, азартно, з ледь помітними креном вписуючись в повороти. Загалом, яскрава машина з завзятим характером і веселою вдачею: цінна якість!
 
Більше інформації та фото тут.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: автомобилиnissanтест-драйвNissan Jukeавтомобиль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...