RU
 

Британські експерти назвали найнадійніші авто

Корреспондент.net,  15 травня 2019, 13:33
0
599
Названы самые надежные марки автомобилей
Фото: news.infocar.ua
Названі найнадійніші марки автомобілів

Несподівано в самому кінці рейтингу опинилися BMW, Audi, Juar, Land Rover, Mercedes-Benz і Toyota.

Британські експерти американської дослідницької компанії J. D. Power склали незвичайний рейтинг надійності автомобілів у віці до трьох років. Результати з'явилися на офіційному сайті компанії.

Фахівці провели опитування серед 11,5 тисячі автомобілістів у Великобританії і підрахували кількість поломок на сотню машин однієї марки. Було зафіксовано понад 170 різних скарг. Їх всі розділили за категоріями: неполадки електроніки, аудіо- та комунікаційних систем, навігації, пошкодження кузова і деталей інтер'єру, проблеми з кондиціонером, двигуном або коробкою передач. У рейтинг потрапили 25 марок автомобілів.

Найкращий результат показав французький Peugeot. Автовласники повідомили про 77 поломок протягом перших трьох років на 100 машин. На другому місці опинилася Skoda з показником в 88 поломок, замкнув трійку лідерів Huyndai - 90 несправностей.

У першу десятку потрапили Nissan і Suzuki з показником в 94 поломки, Opel - 95, Kia - 101, Mini - 103, Ford і Volvo - по 106.

Найгірший результат показав BMW з 181 несправністю. Також в останній десятці опинилися FIAT (173), Audi (167), Jaguar (159), Land Rover (142), Mercedes-Benz (136) і Toyota (134).

Експерти зазначили, що більшість проблем пов'язані з електронікою автомобіля.

Раніше "зір" автопілота Tesla показали вночі в грозу. Також повідомлялося, що перше авто на сонячних батареях виходить на ринок.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: рейтингавтомобилиБританиямашиныбезопасностьэксперты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...