RU
 

Експерти назвали найкращий у світі камерофон

Корреспондент.net,  18 січня 2019, 16:39
0
427
Експерти назвали найкращий у світі камерофон
Фото: hi-tech.mail.ru
Названі два кращих камерофони на ринку смартфонів

Першість за технічними можливостями розділили між собою два флагмани - Huawei Mate 20 Pro і Huawei P20 Pro.

Представники авторитетного ресурсу DxOMark назвали смартфони, які отримали найкращі у світі камери. Лідируюче місце розділили між собою відразу два флагмани - Huawei Mate 20 Pro і Huawei P20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro використовує технологію камери аналогічну тій, якою оснащений P20 Pro: це потрійна камера під маркою Leica. Однак замість монрохромного сенсора в Mate 20 Pro використовується надширококутний модуль - найбільший серед камерофонів.
 
Фото Mate 20 Pro оцінені експертами в 114 балів. На думку експертів, знімки пристрою відрізняються чудовою експозицією, широким динамічним діапазоном і деталізацією тіней навіть у складних умовах високої контрастності.
 
Не зіпсує фото рівень шуму при низькій освітленості, а система балансу білої камери і налаштування забезпечують адекватну передачу кольору, незалежно від обставин.
 
Що стосується відео, то тут оцінка досягла 97 балів. Зокрема, відзначені швидке і плавне автофокусування, гарна передача кольору і низький рівень шуму.
 
 
Раніше повідомлялося, що новий флагманський смартфон LG G8 показали на відео. Гаджет вирізняється стандартним дизайном і навіть отримав роз'єм для навушників 3,5 мм.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: смартфонгаджетHuawei
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...