RU
 

Кемерон Діас готова знову повернутися в кіно

Корреспондент.net,  29 жовтня 2020, 10:32
0
534
Кемерон Діас готова знову повернутися в кіно
Фото: Скриншот из видео
Кемерон Діас і Наомі Кемпбелл

Зірка заявила про це після 6-річної перерви, пов'язаної зі створенням сім'ї та народженням дочки.

Голлівудська зірка Кемерон Діас зізналася, що готова, нарешті, повернутися в кіно після довгої перерви. Вона сказала це в новому випуску YouTube-шоу своєї подруги Наомі Кемпбелл.

Правда, коли саме 48-річна Кемерон готова це зробити, вона не уточнила.

"По-перше, я ніколи не говорю "ніколи", а по-друге, зараз дійсно відчуваю в собі рішучість. Я не знімалася в кіно з 2014 року. Минуло багато часу, і зараз я дійсно не проти повернутися! Усередині мене не мучить відчуття, що я повинна повернутися на екрани і зніматися. Однак це не означає, що цього ніколи не станеться. При цьому я чітко вирішила, де мені потрібно перебувати прямо зараз", - поділилася Кемерон.

Фільм "Інша жінка" - останній з участю Діас - вийшов у 2014 році. Потім Кемерон вийшла заміж за учасника групи Good Charlotte Бенджі Меддена і після цього завершила акторську кар'єру, щоб повністю присвятити себе особистому житті.

У своїх інтерв'ю актриса неодноразово говорила, що після відходу з професії почувається по-справжньому щасливою, і натякала, що не збирається щось змінювати в цьому плані. А після того, як в 2019 році у Кемерон і Бенджі народилася дочка Раддікс, сімейне щастя і зовсім віднесло актрису подалі від кінематографу.

Наомі відповіла Діас, що з нетерпінням чекає повернення Кемерон в кіно, і припустила, що після недавнього народження дочки актриса напевно буде зовсім інакше поводитися на екрані:

"Коли ти знімешся в своєму першому фільмі після народження дочки, це буде вже зовсім інша Кемі. Я з нетерпінням чекаю цього моменту. Але, як ти сказала, поспішати дійсно нікуди".

Після цієї фрази Діас пожартувала, що після повернення її в Голлівуді вже ніхто не згадає і прийме за "іншу актрису, старшу".

Нещодавно повідомлялося, що Ніколь Кідман забороняє дочкам користуватися соцмережами. А також про те, що Бред Пітт розійшовся з Ніколь Потуральскі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ребеноквозвращениекино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...