RU
 

Шерон Стоун у прозорій сукні знялася для Vogue

Корреспондент.net,  23 жовтня 2020, 17:30
0
2282
Шэрон Стоун в прозрачном платье снялась для Vogue: фото
Фото: Instagram/sharonstone
Актриса також дала виданню відверте інтерв'ю

Зірка Голлівуду знялася у блискучій фотосесії на одному з каліфорнійських ранчо. Актриса прикрасила відразу дві різні обкладинки глянцевого видання.

 
Американська актриса, фотомодель, продюсер Шерон Стоун взяла участь у фотосесії для листопадового номера грецького модного журналу Vogue. Знаменитість приміряла два пам'ятних ефектних образи.
 
На одному чорно-білому знімку 62-річна артистка позує в надсміливій довгій прозорій мереживній сукні і величезному капелюсі, який зробила дизайнер Сара Сокіл. Шерон сидить на стільці, а позаду неї видно чоловіка з кіньми.
 
На другому фото Стоун відображена в яскравому кейпі з вишитими квітами від індійського модельєра Наїма Хана.
 
Фотосесія пройшла на ранчо в Каліфорнії. Автор робіт - американський фотограф Майкл Мюллер.
 
"Незалежно від обставин, кіно завжди викликає найсильніші емоції, запрошуючи нас у нескінченну подорож. Те ж саме і з Стоун - жінкою, яка наважується змінити свій образ і виразити себе так, як вона хоче - будь то на екрані або в реальному житті" , - зазначили журналісти видання.
 
Вони додали, що Шерон в інтерв'ю розповіла про проблеми, з якими вона зіткнулася як жінка в індустрії розваг, ейджизмі, її ставлення до сексу і материнства.
 
 
Раніше ми писали, що Шерон Стоун назвала кращого партнера з поцілунків на зйомках. Ним став актор, з яким вона знімалася 25 років тому у фільмі Казино.
 
Також повідомлялося, що Шерон Стоун розповіла, як вижила після удару блискавки. Удар вона отримала, коли вдома набирала воду з крана.

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СШАГрецияфотоактрисаVogueШерон Стоунобложка журнала
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...