RU
 

Зірка PornHub розповів про початок кар'єри

Корреспондент.net,  17 серпня 2020, 12:58
0
2624
Звезда PornHub рассказал о начале карьеры: фото
Фото: Instagram/coolboyryan
Мати його повністю підтримує

Комедійний актор почав зніматися для порнографічного сайту і відразу прославився. Цікаво, що він не займається на відео сексом, а його ролики мають мільйонні перегляди.

 
Зірка PornHub Раян Крімер розповів про початок своєї кар'єри на порносайті і про підтримку матері. Вона навіть склала йому компанію на врученні премії PornHub Awards, пише Mashable.
 
Раян Крімер відомий своїми гумористичними роликами. У відео він не займається сексом. Комік показує приклади шанобливого ставлення до партнера і обігрує різні стереотипи та кліше.
 
За словами гумориста, одного разу, гортаючи сайт для дорослих, він виявив, що там легко верифікуватися і скористався цим.
 
"Я задумав знімати повну протилежність тому, що публікують на цьому сайті", - поділився Крімер.
 
Про те, що їх син робить ролики для PornHub, батьки дізналися через кілька місяців. Батько і мати були не в захваті від цього, але визнали, що Роберту видніше.
 
Комік розповів, що мати навіть прийшла з ним разом на премію PornHub Awards, показавши, що підтримує те, чим він займається.
 
 
Як повідомлялося раніше, жителя Полтавщини оштрафували за завантаження відео на PornHub. Чоловікові доведеться заплатити 3,4 тисячі грн штрафу.
 
До цього ми писали, що PornHub почав переривати ролики заради задоволення жінок. Такий "демарш" сайт приурочив до Міжнародного дня жіночого оргазму.

 

 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: видеофотокарьеразвездаактер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...